News Flash:

Zeci de migranți afgani luați de poliție după crima de la Gara de Nord

20 Aprilie 2021
638 Vizualizari | 0 Comentarii
politia

Aproape 30 de migranți din Afganistan au ajuns la IPJ Timiș, după crima care a avut loc luni, în zona Gării de Nord din Timișoara. Polițiștii locali i-au depistat pe afgani seara trecută, în jurul orei 21.

Polițiștii locali din Timișoara și-au făcut apariția „pe teren”, după incidentul de ieri, de la Gara de Nord din Timișoara, în urma căruia un cetățean afgan a fost înjunghiat și a murit. Oamenii legii au depistat, în jurul orei 21, două grupuri de migranți de naționalitate afgană.

Primul dintre acestea, format din 10 persoane, a fost identificat pe Splaiul Nicolae Titulescu. Cel de-al doilea, unde se aflau 19 persoane din Afganistan, a fost reperat pe b-dul General Dragalina.

„Toți se aflau în apropiere de zona Gării de Nord, unde de altfel a avut loc o încăierare cu câteva ore înainte, soldată cu moartea unuia dintre ei și cu rănirea altuia. Cei 29 de afgani au fost predați către Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, în vederea efectuării de cercetări”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004655 (s)