News Flash:

Vremea se va mentine rece pentru aceasta perioada din an. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

23 Ianuarie 2018
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
ger mare

Vremea va fi rece pentru aceasta data, in regiunile sudice, estice si partial cele centrale, local, geroasa in primele ore ale intervalului si noaptea potrivit ANM.
MIERCURI

IN TARA

In restul teritoriului, valorile termice se vor situa in jurul normelor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 5 grade, iar minimele intre -13 si -3 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali. Cerul va fi variabil cu innorari - trecatoare in nordul si centrul tarii, precum si la munte si persistente in sud-vest si in sud, respectiv in Oltenia si in Muntenia - in cursul zilei, cand, cu totul izolat, cel mai probabil in zona Carpatilor Meridionali si a Subcarpatilor Getici, vor mai fi posibile ninsori slabe (fulguieli). Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari pe crestele montane inalte. In zonele joase de relief, cu precadere in cele din interiorul arcului carpatic, pe arii restranse, va fi ceata, mai ales dimineata si noaptea.
LA BUCURESTI:

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, posibil geroasa in zona periferica, la sfarsitul noptii. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad, iar cea minima va fi de -9...-7 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca. Cerul va avea innorari in prima parte a zilei, apoi se va degaja treptat. Vantul va sufla in general slab. Spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de ceata. 
JOI

IN TARA

Vremea se va incalzi in majoritatea regiunilor, dar dimineata si noaptea, va fi ger, insa pe arii restranse, mai ales in depresiuni si in sudul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 9 grade, iar cele minime se vor incadra intre -12 si -2 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, dar si mai ridicate in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Local, in zonele joase de relief, indeosebi in orele diminetilor, va fi ceata.c


in tara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005286 (s)