News Flash:

Premierul Grindeanu, elefantii si primarii

24 Martie 2017
851 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu5
Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Tulcea, ca primarii trebuie sa se raporteze ”la doi elefanti” - fondurile europene si Programul National de Dezvoltare Locala, el precizand ca acestia ”nu trebuie sa se ciocneasca”.
”Trebuie sa se raporteze tot timpul la doi elefanti - pe de o parte fondurile europene si pe de alta parte PNDL, dar care nu trebuie sa se ciocneasca. Deci s-au gasit acesti doi elefanti din punctul de vedere al administratiei si a ceea ce inseamna guvernare”, a declarat Sorin Grindeanu, in timpul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Tulcea.
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in timpul sedintei de Guvern din 18 ianuarie 2017, pe care a prezidat-o, ca a primit asigurari din partea premierului ca nu va pune pe ordinea de zi suplimentara modificarea Codului Penal si ordonanta privind gratierea.
”Cunoasteti povestea ca este un elefant in incapere, dar nu-l vedem. Sunt doi elefanti - ordonanta de gratiere si ordonanta de modificare a codurilor penale”, spunea Iohannis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006495 (s)