News Flash:

Vremea rea impiedica aprovizionarea hipermarketurillor: "Problemele sunt in special pe partea de produse proaspete"

28 Ianuarie 2014
1410 Vizualizari | 0 Comentarii
Retailerii au probleme cu aprovizionarea în zonele aflate sub cod galben si portocaliu de viscol, dar clientii nu vor fi afectati pentru ca magazinele au stocuri tampon pentru 2-3 zile, a declarat pentru MEDIAFAX Delia Nica, directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din România.
"Avem probleme cu livrarile în zonele cu coduri galbene si portocalii. Nu putem ajunge în Buzau, Braila, nu gasim camioane cu care sa tranportam marfa, pentru ca transportatorilor le este teama sa nu le ramâna camioanele blocate. Nu sunt însa probleme care sa afecteze clientii. Magazinele au stocuri tampon pentru 2-3 zile", a aratat Nica.
Reprezentantul AMRCR a explicat ca, în aceasta perioada, aprovizionarea functioneaza la 60% dintr-o zi normala.
"Si furnizorii ajung greu la noi. (...) Problemele sunt în special pe partea de produse proaspete", a explicat Nica.
La rândul sau, Gabriel Pâslaru, reprezentantul pentru Relatii Publice al PROFI, spune ca retailerul profita de aceasta pauza între codurile de viscol emise de meteorologi pentru a face aprovizionari suplimentare.
"Au fost niste întârzieri de livrari, dar magazinele nu au suferit, au stocuri. Profitam de pauza dintre vijelii pentru a face aprovizionari suplimentare. Totul depinde de furnizorii nostri, sa ajunga la centrele noastre logistice", a declarat Pâslaru.
AMRCR a fost constituita în anul 2003 si cuprinde retailerii Cora, Carrefour, Auchan, Kaufland, real, Selgros, Metro Cash & Carry, Billa, Mega Image, Penny Market, Lidl, Praktiker, Bricostore, Baumax, Dedeman, Hornbach, OBI si Mobexpert.
Bucurestiul si 14 judete din sudul si estul tarii vor fi, miercuri, între orele 06.00 si 23.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol, iar pentru alte zece judete a fost emisa o avertizare cod galben. Avertizarea cod portocaliu a fost emisa pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Galati si jumatatea de sud a judetelor Arges si Dâmbovita.
Miercuri vor fi sub avertizare cod galben de viscol judetele Iasi, Vaslui, Bacau, Covasna, Brasov, Vâlcea, Olt, Gorj, Dolj si Mehedinti, precum si jumatatea de nord a judetelor Dâmbovita si Arges.
Începând de miercuri, ora 23.00, va intra în vigoare o alta avertizare, valabila pâna joi, la ora 10.00. Avertizarea cod portocaliu va fi restrânsa, de miercuri noapte, la opt din cele 14 judete, respectiv Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea si Galati.
De asemenea, de miercuri noapte pâna joi dimineata va fi prelungita avertizarea cod galben pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu, Prahova, Dâmbovita, Iasi, Vaslui, Bacau si Covasna. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006710 (s)