News Flash:

Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca au donat cate un avion turbojet, pentru misiuni umanitare

28 Ianuarie 2014
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
tiriac
Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca au donat Inspectoratului General de Aviatie câte un avion turbojet, pentru misiuni umanitare în situatii de urgenta, conform informatiilor prezentate, luni seara, la comandamentul pentru iarna organizat la Guvern.
"Astazi, cineva a hotarât sa faca un gest onorabil si sa doneze un mijloc de transport deosebit, un avion turbojet care va fi donat Inspectoratului General de Aviatie. Domnul ministru Arafat, împreuna cu Inspectoratul General de Aviatie, dupa ce întocmiti documentele, va rog sa faceti public acest lucru, pentru ca acest gest va salva în viitor foarte multe vieti", i-a spus vicepremierul Liviu Dragnea secretarului de stat în Ministerul Sanatatii Raed Arafat, în cadrul comandamentului.
Ulterior, la finalul reuniunii, Dragnea a precizat pentru jurnalisti ca este vorba, de fapt, de doua avioane turbojet care au fost donate statului de catre o persoana fizica si, respectiv, o banca, fara nicio legatura între acestea.
La insistentele presei, Dragnea a confirmat ca persoana care a donat unul dintre cele doua avioane este omul de afaceri Ion Tiriac, adaugând ca este vorba de un gest deosebit. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0244 (s) | 22 queries | Mysql time :0.004209 (s)