News Flash:

Vrei sa scapi de niste kilograme in plus? Uite ce sa mananci ca sa arzi caloriile si sa nu te mai grasi niciodata

15 Decembrie 2017
990 Vizualizari | 0 Comentarii
dieta de slabit

Noi invatam beneficiile de sanatate ale unui alt nutrient aproape fiecare zi. Avem nevoie de mai multi antioxidanti, mai mult fier, magneziu mai mult, dar nu putem pur si simplu sa continuam sa mancam mai multe alimente.

1. Telina: Telina este clasica pentru caloriile zero. Constand in cea mai mare parte in apa, pana in momentul cand ai terminat toate astea de mestecat, le-ai si consumat, probabil, mai multe calorii decat ai consumat. O portie de 100 de grame contine doar 16 de calorii. Pur si simplu nu merg peste bord cu goluri de tensiune.

2. Broccoli: Broccoli este una dintre legumele mele preferate.Este bun, deoarece contine o tona de fibre, ajutand sistemul digestiv, si chiar unele proteine din plante. Exista doar 34 de calorii intr-o portie de 100 de grame.

3. Mere: La 52 de calorii la 100 de grame, merele au de fapt mai multe calorii decat cele mai multe dintre produsele alimentare de pe aceasta lista. Dar, pline de fibre, antioxidanti, vitamine si minerale, acestea sunt mai mult decat trebuie. Personal, imi place sa mananc unul ca o gustare intre pranz si cina pentru a ma opri de la transformarea la ceva mult mai putin sanatos.

4. Castravete: CastravetIi au fost una dintre putinele legume care mi-a placut sa le mananc. Abundenti in apa, ei sunt foarte buni pentru hidratare si sunt delicioasi cand se adauga la un ulcior cu apa. La 16 calorii la 100-grame, acestia sunt extrem de scazuti in calorii si face un excelent plus la orice salata.

5. Portocale: Nu sunt intr-adevar un mare fan al portocalelor, dar beneficiile lor de sanatate sunt de necontestat. Pline cu vitamina C, portocalele vin cu doar 47 de calorii per 100 grame de servire, mult mai putin decat multe alte fructe.

6. Varza: Varza este cunoscuta pentru lupta impotriva cancerului si a bolilor de inima. Aceasta poate ajuta, de asemenea, la scaderea in greutate, ajungand la doar 25 de calorii la 100 de grame.

7. Conopida: Conopida are proprietati anti-inflamatorii si poate ajuta inima si sistemul digestiv. Acesta contine doar 25 de calorii intr-o portie de 100 si poate fi folosita pentru a face cruste de pizza delicioase.

8. Sparanghelul: Sparanghelul la gratar, in timpul verii este unul dintre felurile mele de mancare favorite . Este satios , nu are multe calorii, doar 20 intr-o portie de 100 de grame.

9. Kale: Kale este unul dintre cei mai buni nutrienti. Pentru doar 49 de calorii pe care le are contine mai multe fibre, vitamine, minerale, fitonutrienti si proteine. Puteti incerca, sa face-ti chips-uri nap, puse intr-o salata, sau chiar consumata cu regularitate in impachetari.

10. Ciuperci: Destul de mult, toate tipurile de ciuperci sunt sarace in calorii. Buretii au doar 38 de calorii intr-o portie de 100 de grame, portabellas doar 22. Pune-le intr-un sos, un sote, sau chiar intr-un burger, ele nu adauga nimic, dar aroma de pamant si substante nutritive.

11. Morcovi: Morcovii nu sunt doar buni pentru vedere. Ei au, de asemenea, proprietati anti-inflamatorii, sunt un diuretic natural, si pot ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange. Tot ceea ce contin sunt doar 41 de calorii la 100 de grame de servire.

12. Varza de Bruxelles: Varza de Bruxelles este o leguma crucifera, cum ar fi broccoli, varza, conopida si, si asa mai departe au multe din aceleasi beneficii, inclusiv fiind saraca in calorii (doar 43 la 100 de grame). Dar ele nu sunt vegetalele preferate ale tuturor . Sora mea absolut le dispretuieste.

13. Pepene verde: Pepenele verde este un alt favorit de vara al meu. Atat de dulce si suculent – cine ar fi ghicit ca este atat de scazut in calorii? Cu doar 30 intr-o portie de 100 de grame si care contine o multime de antioxidanti benefici, intr-adevar este un tratament fara vinovatie. A fost chiar cunoscut pentru a stimula metabolismul.

14. Zucchini: Dovlecelul are doar 17 calorii intr-o portie de 100 de grame. Îmi place calit sau un sos de paste, dar se poate folosi intr-o tona de moduri diferite, chiar si in paine.

15. Ceapa: Ceapa este punctul de pornire pentru o multime de diferite retete. Cand nu stiu ce fac in bucatarie, mereu am inceput cu prajirea unei cepe intr-o tigaie pentru a obtine unele arome, merge. E frumos sa stii ca nu adauga mai multe calorii, doar 40 la 100 de grame. Acestea contin, de asemenea, flavonoide benefice.
Unele alte alimente dense substante nutritive includ sfecla, lamai, rosii, grapefruit, si napi.


telina broccoli mere castravete portocale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006405 (s)