News Flash:

Rugaciunea care te scapa de visele urate. Se citeste inainte de culcare!

25 Aprilie 2018
536 Vizualizari | 0 Comentarii
rugaciune cosmar vise urate ajutor

Atat copiii cat si adultii pot avea vise urate sau chir cosmaruri. Acestea pot fi declansate de diversi factori, printre care stresul, un traumatism, privarea de somn, anumite medicamente, abuzul de alcool sau consumul de droguri, dar si alte afectiuni.
Cititi aceasta rugaciune inainte de a adormi si va veti gasi linistea!
Aceasta rugaciune alunga si frica…

“Dumnezeule, intru numele Tau mantuieste-ma si intru puterea Ta ma judeca Dumnezeule, asculta rugaciunea mea; Pleaca urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine si ma asculta, ca m-am mahnit intru ingrijorarea mea si m-am abatut. Inima mea s-a tulburat intru mine si frica mortii a cazut asupra mea. Temere si cutremur au venit peste mine si intunericul m-a acoperit.

Doamne, Dumnezeule mantuirii mele, ziua am strigat si noaptea inaintea Ta. Sa ajunga pana la Tine rugaciunea mea, ca s-a umplut de rele sufletul meu si viata mea de iad s-a apropiat!

Miluieste-ma, Doamne, ca neputincios sunt! Vindeca-ma, ca s-a tulburat foarte sufletul meu. Ostenit-am intru suspinarea mea. In toate noptile imi stropesc patul cu lacrimile mele si in ele imi scald asternutul, scrie secretele.com.

Pentru ce esti mahnit, suflete al meu, si pentru ce ma tulburi? Nadajduieste spre Dumnezeu si ma voi marturisi Lui, si Dumnezeul meu. Domnul este luminarea mea si mantuitorul meu, de cine ma voi teme? Domnul este sprijinitorul vietii mele, de cine ma voi infricosa?
Iubi-Te-voi Doamne, virtutea mea! Domnul este intarirea mea si scaparea mea si izbavitorul meu. Dumnezeu este ajutorul meu si voi nadajdui intru Dansul; Aparatorul meu si puterea mantuirii mele si sprijinitorul meu.

Amin!”.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 22 queries | Mysql time :0.013805 (s)