News Flash:

VIDEO - Un barbat distruge o masina cu toporul si il ameninta pe sofer, chiar sub ochii unui politist, care nu intervine. Val de reactii in urma acestor imagini

15 Iunie 2018
871 Vizualizari | 0 Comentarii
agresiune

Val de reactii dupa ce imagini cu un barbat care lovea o masina cu o bara metalica si il ameninta pe sofer, pe o strada din Pitesti, au fost postate pe Facebook. Pe filmare apare un politist care nu ar fi intervenit, starnind nemultumirea oamenilor.


"In Tudor Vladimirescu. Reactia politistului este inexistenta. Direct catuse la nebunul cu toporul si incarcerat, asa trebuia sa faca”, este textul care insoteste filmarea postata de un tanar pe Facebook.

Pe imagini se vede cum un barbat loveste cu o bara metalica o masina si-l ameninta pe sofer. Un alt barbat incearca sa-l opreasca, insa nu reuseste. La un moment dat apare un politist care pare ca nu intervine pentru aplanarea conflictului.
”Probabil se ducea la un bal mascat, in uniforma de politie si a dat o mana de ajutor la indepartarea idiotului cu topor din zona masinii”, este comentariul unui localnic.

”E politist? Este o rusine, o mizerie de om, nu politist. Trebuia arestat pe loc. Dar, mi-am adus aminte, Romania nu mai are justitie”, este de parere un alt barbat.

Altii sunt de parere ca politistul a procedat corect: ”Politistul a procedat foarte corect, calm politicos, sa-i arate agresorului ca e de partea lui pentru a-l linisti. Si, plus de asta, politistul era in timpul liber”.

Reprezentantii Politiei Arges au declarat ca agresiunea a avut loc in cartierul Tudor Vladimirescu intre doi barbati, iar politistul care apare in imagini era in timpul liber.

”La fata locului a fost prezent un politist, aflat in afara orelor de program, care se indrepta catre serviciu. Acesta din urma, fara a dispune de mijloace de interventie, a intervenit pentru aplanarea conflictului si a sesizat colegii din cadrul Sectiei 4 Politie Pitesti”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arges, Madalin Zamfir.

Politistii au deschis un dosar penal, iar barbatul violent a fost retinut pentru 24 de ore pentru amenintare, lovire, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice. Vezi video pe Mediafax.ro


reactia politistului inexistenta catuse
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004995 (s)