News Flash:

Basescu, despre propunerea lui Vlase la sefia SIE: Rezolva cele trei mari dileme ale momentului

15 Iunie 2018
945 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nominalizarea social-democratului Petru-Gabriel Vlase la conducerea Serviciul de Informatii Externe (SIE) multumeste pe toata lumea si rezolva cele trei mari dileme ale momentului, revocarea sefei DNA, suspendarea sefului statului si "o condamnare".
"Buna treaba, rea tocmeala ! Solutia cu Gabriel Vlase desemnat de Presedintele Iohannis pentru sefia SIE a multumit pe toata lumea. Solutia rezolva si cele trei mari dileme ale momentului, adica: o revocare, o suspendare si o condamnare. Toata lumea multumita. Buna treaba, rea tocmeala", a afirmat vineri fostul presedinte Traian Basescu, intr-o postare pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat joi in functia de director SIE pe Gabriel Vlase, transmite Administratia Prezidentiala.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, 14 iunie a.c., in temeiul art. 65 alin. (2) lit. h) din Constitutia Romaniei, o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, in care propune numirea in functia de director al Serviciului de Informatii Externe a domnului Petru-Gabriel Vlase", se arata in comunicatul transmis de Adminstratia Prezidentiala.
Petru-Gabriel Vlase este vicepresedinte al Camerei Deputatilor, membru al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala si membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului privind analizarea si actualizarea cadrului normativ cu incidenta in domeniul securitatii nationale.

Petru-Gabriel Vlase este absolvent al Colegiului National de Aparare, Universitatea Nationala de Aparare, al Colegiului Superior de Securitate Nationala, Academia Nationala de Informatii si doctor in stiinte militare si informatii, Academia Nationala de Informatii.

Postul de director al SIE a fost vacant, dupa demisia de anul trecut a lui Mihai Ungureanu. La acest moment, SIE este condus interimar de generalul cu patru stele Silviu Predoiu, director adjunct si sef al operatiunilor Serviciului.


traian basescu gabriel vlase administratia prezidentiala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005828 (s)