News Flash:

VIDEO SOCANT! Un avion s-a prabusit peste o autostrada si a luat foc, in Statele Unite. Momentul exact al producerii accidentului

4 Mai 2017
802 Vizualizari | 0 Comentarii
avion prabusit
Un avion usor a lovit un cablu de inalta tensiune inainte de a se prabusi intr-o zona urbana, in vestul SUA, mai multe vehicule fiind avariate in accidentul aviatic, care nu s-a soldat cu victime, relateaza cotidianul The Washington Post, prezentand o inregistrare video ce surprinde prabusirea.
Avionul usor, de tip Piper PA-32 Cherokee, s-a prabusit imediat dupa decolare, pe o sosea situata in zona Mukilteo, la periferia nordica a orasului Seattle (statul american Washington). Avionul a lovit cabluri de inalta tensiune si a luat foc imediat dupa impactul cu solul.
"M-am temut ca este sfarsitul pentru noi", a declarat un martor care se afla intr-o masina, pe Soseaua statala 525.
Politia a transmis ca nicio persoana nu a fost ranita grav in accident. "Avionul a lovit un stalp de iluminat; combustibilul avionului a stropit vehicule, care au luat foc", a declarat un agent de politie, Myron Davis.
Pilotul avionului usor a declarat ca motorul avionului s-a oprit in aer imediat dupa decolare, explicand ca toate incercarile de repornire au esuat.
 Mediafax.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004983 (s)