News Flash:

VIDEO - Nu mai arunca STICLELE din plastic! Iata probabil cea mai buna reciclare si inventia care face acest lucru posibil

17 Mai 2017
1478 Vizualizari | 0 Comentarii
sticla plastic
Nu mai arunca STICLELE din plastic! Iata probabil cea mai buna reciclare si inventia care face acest lucru posibil
Majoritatea sticlelor de apa de masa, minerala, sucuri carbogazoase, sucuri de fructe etc. pe care le cumparam ajung, de obicei, la cosul de gunoi, apoi pot ajunge intr-un centru de reciclare.
Aceste sticle reprezinta pe termen lung o folosire nu foarte fericita a marialului plastic.
Din pacate, asta se vede, practic omul ajungand sa polueze planeta cu aceste produse ce se degrabeaza extraordinar de greu in mediul inconjurator, generand suferinta animalelor si nu numai.
De multe ori, tendinta moderna este catre recilare si transformarea acestor produse in produse similare. Asta consuma timp, energie, combustibili, lucru ce rezulta intr-un grad de poluare semnificativ.
Pasionatii de ” lucruri facute in casa ” sau de DYI ( do it yourself ), cum spun americanii, au facut un lucru interesant si ne arata practic cat de usor este sa refolosim singuri aceste sticle de plastic, intr-un mod amuzant, eficient, destul de rapid si care va ajuta si planeta, in cele din urma.
Practic, in loc de a le recicla intr-un centru de reciclare, poti sa transformi chiar tu aceste sticle in ceva FOARTE UTIL, la tine acasa sau in curte.
O metoda desteapta a unor oameni foarte destepti, pe care o poti vedea in amanunt in urmatorul clip.
Imaginile din clipul video pe care il poti vedea mai jos prezinta un dispozitiv exceptional. Cu ajutorul acestui dispozitiv, bidoanele de plastic se transforma in fasii subtiri de plastic. Aceste sunt extrem de utile si rezistente, avand o multime de utilizari in casa si gospodarie. Nici nu o sa-ti vina sa crezi la care lucruri le poti folosi.
Rezultatele sunt de mare efect si merita retinut acest sfat!
Daca ti-a placut acest articol, iti multumim daca il vei distribui.
Sursa video: Youtube

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008109 (s)