News Flash:

MAMA credea mereu ca e GRASA, dar dupa ce si-a facut un SELFIE in costum de baie, a vazut in coltul pozei CEVA CUTREMURATOR la fiica ei. Acum spune tuturor despre asta

17 Mai 2017
3017 Vizualizari | 0 Comentarii
selfie grasa

Brittney Johnson este o mamă care a avut recent o revelație după ce a și-a făcut un selfie în oglindă iar într-un colț al pozei apărea și fetița ei de numai 4 ani.


Iată care a fost uriașa ei realizare:
,,Am mers într-un magazin de haine și m-a ajutat să îmi aleg câteva costume de baie. Am ales 11. Da. UNSPREZECE. Am intrat în cabina de probă, unde și-a pus jos păpușa-bebeluș și a început să dea jos costumele de pe umerașe, în timp ce țipa: ,,Îți văd fundul!”, așa încât toată lumea auzea.

 

Apoi mi-am pus costumul de baie, apoi încă unul, și încă unul. Mi-am făcut poză în fiecare și le-am trimis prietenelor mele să îmi spună ,,Da sau Nu!?” pentru că fetele sunt ciudate și așa facem noi… Dar apoi am făcut poza asta…

O vedeți pe fetița aceea frumoasă din colț? Îmbrăcată cu doar jumătate de rochie și cu unul dintre sutienele de la un costum de baie pe care l-am luat să-l probez?


M-am oprit puțin ca să văd ce o să spunăm și când s-a întors la oglindă a spus: ,,WOW, iubesc imprimeul de panteră! Cred că arăt minunat! Și tu crezi că arăt frumos?”… Atunci m-a lovit că ea spune doar ce aude. Ceea ce vede.

 

Eu îi spun că e frumoasă în fiecare zi. E drăguță cu ceilalți în Mall pentru că eu îi spun că e drăguță peste tot. Este politicoasă la tejghea pentru că mă vede pe mine fiind politicoasă cu toată lumea peste tot. Face complimente oamenilor pe care nu-i cunoaște pentru că iubește să vadă cât de mult se bucură… Și când suntem în cabina de probă, cu costume de baie pe noi și nimic altceva, există o fracțiune de secundă când am puterea să spun: ,,WOW, chiar m-am îngrășat mult anul ăsta” SAU ,,WOW, îmi place cum vine pe mine culoarea asta!”, iar acele cuvinte sunt arse în creierul fetei mele.

Când vine vorba de maniere, fii un exemplu.

Când vine vorba de bunătate, fii un exemplu.

Și când vine vorba de cum îți percepi corpul, fii un exemplu.


Nu am silueta perfectă, nu o voi avea niciodată. Am șolduri mari, celulită, și se pare că partea de mijloc a corpului meu se bronzează mai mult decât orice altă parte a corpului. Dar acest corp a făcut un alt corp. sunt puternică. Sunt capabilă. Și sunt fericită.

 

Nu trebuie să fiu frumoasă ca tine, pentru că sunt frumoasă ca mine. În vreme ce fiica mea crește și are de întâmpinat comentariile critice ale altora, eu îi voi aminti mereu că fetele care arată cel mai bine în costum de baie sau în orice altceva, sunt cele care sunt fericite.
Fiindcă asta e tot ce contează.

Și vreau ca ea să se privească în fiecare zi și să spună ,,Oh, wow! Cred că sunt frumoasă!, pentru că fiecare fată merită să se simtă așa.”


Nu uita să DISTRIBUI mesajul puternic al acestei mame!

Galerie Foto

selfie_grasa2
brittney johnson haine unsprezece
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004658 (s)