News Flash:

VIDEO - Momentul in care atacatorul trage cu mitraliera, iar concertul din Las Vegas este intrerupt

2 Octombrie 2017
953 Vizualizari | 0 Comentarii
las vegas
O înregistrare video din timpul concertului de muzică country din Las Vegas surprinde momentul în care se aude focul de armă produs de arma automată, urmat de clipe de panică ale spectatorilor. Câteva secunde după, concertul este oprit.

Cel puţin 50 de persoane au fost ucise şi alte cel puţin 100 sunt rănite în urma unui atac armat ce a avut loc la un hotel unde avea loc un festival de muzică din Las Vegas, potrivit Sky News. 

 

 

Cel puţin 50 de persoane au fost ucise şi alte 200 sunt rănite în urma atacului armat, fiind considerat cel mai sângeros atac din SUA din ultimii ani.

Centrul Medical Universitar a confirmat că peste 100 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Danita Cohen, purtătorul de cuvânt al centrului, a declarat că 14 persoane se află în stare gravă.

”O fată tocmai a fost împuşcată în cap, în faţa mea. E o adevărată nebunie. E timpul să-mi iau arma şi să mă întorc”, a spus miliardarul Dan Bilzerian, care se afla în mulţime, la concertul de muzică country.

Dan Bilzerian, supranumit ”regele Instagramului”, se afla în mijlocul oamenilor care se aflau la concertul din Las Vegas, în momentul în care un bărbat a deschis focul asupra mulţimii, miliardarul înregistrând pe telefonul mobil momentele de panică ce au urmat atacului.

Suspectul a fost ulterior lichidat de poliţie, acesta fiind identificat ca un bărbat alb, în vârstă de 64 de ani.

 

 

 

 

 

Galerie Video


concertul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005821 (s)