News Flash:

VIDEO INCREDIBIL: Limbaj de MAHALA al unui preot din Timisoara, la un curs de religie. Acesta a fost dat afara

18 Februarie 2014
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
Andrei Lehaci
Un profesor de religie din Timişoara le spune elevilor că regretă că romii nu au fost exterminați. Dascălul care predă la seminarul teologic din cadrul Liceului Pedagogic “Carmen Sylva” din Timişoara, folosește în faţa elevilor, un limbaj greu de imaginat.
 
Profesorul a fost filmat de unul din cursanți, cu telefonul mobil, iar filmul a fost postat pe YouTube, pe 2 februarie. Dascălul Andrei Lehaci le-a spus elevilor de liceu că îi urăște pe romi și că dacă mareșalul Antonescu ar mai fi trăit un an, cu siguranță această etnie ar fi fost exterminată din Romania, spre marea lui bucurie. 
Lehaci îi urăște așa de mult pe romi încat susține că i-ar călca cu maşina, dacă i-ar vedea la semafor ”înainte și înapoi” ca să fie sigur că îi omoară. “Dacă i-aş vedea la semafor, aş trece cu maşina înainte şi înapoi peste ei. Nu vă uitaţi în gură la toţi rahaţii că i-au exterminat pe evrei. Mă, nu fiţi tampiţei. Mă, dacă Antonescu a făcut un lucru bun, a făcut că i-a exterminat. Dacă ar mai fi trăit un an, bată-i Dumnezeu, să mai fi trăit…”, le spune profesorul de religie elevilor, care chicotesc în sala de casă pe seama spuselor adultului. 
Fapta s-a prescris
Cornel Petroman, inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, ne-a declarat că filmul a fost realizat în urmă cu trei ani, și că între timp profesorul de religie Andrei Lehaci, care în acel timp era profesor suplinitor al elevilor din clasele IX – XII cu profil teologic de la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva”, a devenit preot. El slujește la Biserica Ortodoxă Mehala din Timișoara. “Acum nu mai profesează, este paroh la biserica din Mehala, aşa că nu ştiu dacă inspectoratul şcolar mai poate lua o măsura împotriva lui”, a explicat Cornel Petroman.
Preotul Andrei Lehaci și-a pierdut funcția
Intr-o ședință a Permanenței Consiliului Eparhial, convocată azi, preotul Andrei Lehaci, paroh la Parohia Timișoara-Mehala a fost revocat din funcția de conducător al oficiului parohial.
”Arhiepiscopia Timișoarei regretă situația cauzată și se delimitează ferm de afirmațiile fostului suplinitor, exprimate în urmă cu șapte ani, despre care nu a avut cunoștință. In ceea ce privește climatul confesional în Arhiepiscopia Timișoarei, este binecunoscută armonia dintre toate etniile și cultele religioase, inclusiv cu cel mozaic, climat binecuvantat de Inaltpreasfințitul Părinte Nicolae – Arhiepiscop al Timișoarei și  Mitropolit al Banatului”, transmite   Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Timișoarei.

Galerie Video


andrei lehaci lehaci
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0819 (s) | 33 queries | Mysql time :0.033162 (s)