News Flash:

Staretul Manastirii Sihastria Raraului: Imi pare rau ca am pacalit Politia. Iulia era la noi

17 Februarie 2014
1271 Vizualizari | 0 Comentarii
Staretul Manastirii Sihastria Raraului
Cazul Iuliei Ionescu pare mai complicat acum, după ce eleva s-a întors acasă, după patru zile în care nimeni nu a ştiut de ea. Potrivit unor informaţii, neconfirmate încă de anchetatori, după ce ar fi plecat din Bucureşti, fata ar fi stat două zile la mănăstirea Agapia din judeţul Neamţ. A plecat apoi în judeţul Suceava, la Mănăstirea Sihăstria Rarăului, unde a şi înnoptat. Sambătă dimineaţă, poliţiştii au căutat-o acolo, însă stareţul le-a ascuns că fata era acolo.
„Imi pare rău c-am păcălit Poliţia, Iulia era la noi. Nu mi-am dat seama. Imi pare rău că n-am anunţat Poliţia mai devreme şi nu am luat legătura cu familia fetei", a spus preotul Ioan Larion Neagoe, stareţul Mănăstirii Sihăstria Rarăului, potrivit adevarul.ro.
Inainte de a se urca în tren la Suceava, Iulia şi-a sunat mama. I-a cerut iertare şi a anunţat-o că se întoarce acasă. Convorbirea a fost însă interceptată, aşa că poliţia a aflat de planurile fetei de a lua trenul spre casă.
Duhovnicul Iuliei Ionescu spune că îi prevenise pe părinţi că adolescenta dorea să plece la o mănăstire. Şi că este foarte probabil ca mama copilei să fi ştiut unde să o caute. Cu toate acestea, femeia a negat această variantă şi a vorbit despre răpire. 
Nu este singura problemă care trebuie lămurită acum de anchetatori. Conform unor surse din Poliţia Suceava, Iulia ar fi declarat şi că a stat la Mănăstirea Acoperămantul Maicii Domnului de la Dorna Arini, din Suceava, dar stareţa de acolo o contrazice. 
Iulia Ionescu a plecat de acasă miercurea trecută. I-a lăsat mamei un bilet în care scria că pleacă la o mănăstire. Anchetatorii trebuie să afle acum adevărul din spatele unui caz în care aproape nicio declaraţie nu se potriveşte cu alta. Digi24.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0866 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028512 (s)