News Flash:

Basescu: Foarte posibil sa fac plangere penala impotriva lui Ponta pentru coruptie si abuz in serviciu

17 Februarie 2014
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu
Presedintele Traian Basescu a fost întrebat, luni, daca se gândeste sa faca plângere penala împotriva premierului, pentru coruptie si abuz în serviciu, el spunând ca "nu este departe ziua" si ca a cerut deja unui grup de juristi sa vada daca seful Guvernului poate raspunde în fata legii.
Declaratiile presedintelui la B1 TV:
Guvernul functioneaza cu ministri care si-au depus demisia. Este un nou abuz de tipul Victor Viorel Ponta, plagiator, el are Monitorul Oficial, nu publica revocarea ministrilor care au demisionat. Suntem iar în stilul de a guverna neconstitutional al lui Victor Viorel Ponta, el crede ca si Guvernul functioneaza ca doctoratele. Face o mare greseala domnul prim-ministru. Trebuia sa fie niste ministri interimari, dintre membrii Cabinetului.
Este nepermis ca într-un stat democratic sa nu stii daca un ministru este sau nu este în functie. Domnul prim-ministru ne povesteste ca nu sunt publicate în Monitorul Oficial. Oamenii astia au demisionat si nu mai vin la serviciu.
Victor Ponta si Crin Antonescu sunt politicieni necopti.
Au fost neprofesionisti în comisia de revizuire a Constitutiei. Eu cred ca putem scrie de pe acum pe aceasta tentativa de revizuire ”esec”. Crin Antonescu nu are pregatirea necesara sa conduca comisia de revizuire, este un amator din acest punct de vedere. Aici trebuiau adusi specialisti în drept constitutional care i-ar fi ajutat.
Ponta si Antonescu alterneaza: când Ponta îl acuza pe Antonescu de colaborationism cu mine, când invers. Realitatea este ca amândoi sunt toxici pentru România.
Foarte posibil sa fac plângere penala împotriva lui Ponta pentru coruptie si pentru abuz în serviciu pentru decizii ale Guvernului, decizii personale, minciuna, sa vedem saca un astfel de premier poate raspunde în fata legii sau nu.

Voiculescu este stapânul lui Victor Viorel Ponta.
Nu vreau ca Banca Nationala sa ajunga la cheremul Guvernului. Sa nu se treaca la un sistem în care BNR executa ordinele Guvernului.
Se vede foarte clar ca institutiile functioneaza si sunt în progres. Raportul pe Schengen este bun pentru România. MCV-ul arata ca institutiile functioneaza si politicul are mari probleme.
Pentru mine e clar ca USL va ramâne pentru ca altfel Ponta va avea o majoritate la limita iar Antonescu nu va mai fi presedinte PNL. Sunt condamnati sa stea împreuna. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0852 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032398 (s)