News Flash:

IMAGINI INCENDIARE! Acesta este considerat CEL MAI FRUMOS FUND. Iata cum arata in lenjerie intima

27 Ianuarie 2017
2867 Vizualizari | 0 Comentarii
Jen Selter
Sezonul estival trecut le-a imbiat pe vedetele de peste Ocean la vacante care mai de care mai scumpe, in locuri exotice. Jen Selter, cunoscuta drept femeia cu unul dintre cele mai sexy posterioare din lume, nu s-a lasat nici ea mai prejos si a ales destinatii insorite, de cinci stele. Focoasa bruneta a fost in cateva concedii, unde nu doar ca si-a bronzat fundul, dar l-a lasat si fotografiat, pentru cei care o urmaresc pe site-ul de socializare.

Jen Selter, care a strans peste 4 milioane de fani pe site-ul Instagram, a devenit cunoscuta datorita posteriorului ei bombat si foarte lucrat la sala. Bruneta posta pe pagina sa imagini in echipamentul de antrenament, si foarte rar domnii aveau ocazia sa o vada pe Jen in costum de baie, noteaza libertatea.ro.

Ei bine, o data cu venirea verii, reprezentantii sexului tare se pot bucura de dotarile lui Jen, aratate in toata splendoarea. Frumoasa pasionata de fitness si devenita vedeta peste Ocean s-a lasat fotografiata in slip si in sutien, cu dorsalul proeminent la inaintare, facand senzatie pe Internet. Dincolo de faptul ca Jen reuseste sa adune sute de mii de like-uri la o astfel de imagine, aceasta a strans in doar cateva luni si aproape trei milioane de urmaritori.

Cine Jen Selter?

Jen Selter are 20 de ani si este din New York. Pe 11 martie 2012, cand si-a deschis contul de Instagram, aceasta nici macar nu visa ca va avea un succes enorm, adus nu de vreun talent deosebit al ei, ci de o calitate fizica de invidiat.

Frumoasa new-yorkeza are un fund superb, bombat si apetisant, pe care si-l intretine cu multe ore la fitness si facand yoga. Asa se face ca in ultimele 12 luni, mai bine de 1,4 milioane de oameni s-au abonat la pagina ei, pentru a-i urmari postarile incendiare. Printre acesti "followers" se afla si vedete precum Rihanna.

Tanara a devenit acum vedeta, iar jurnalistii americani se ingramadesc la usa ei sa ii ia interviuri. "Sunt recunoscuta peste tot. Nu mai merg la salile publice de gimnastica, pentru ca se creeaza tevatura mare. Nu imi place ca lumea sa se uite la mine cand lucrez", a marturisit Jen pentru New York Post.

Galerie Foto

Jen_Selter1
jen selter
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005896 (s)