News Flash:

VIDEO SUPERB cu un moment ADORABIL care surprinde dragostea dintre un ratoi si stapanu ei... Clipul a devenit VIRAL

27 Ianuarie 2017
938 Vizualizari | 0 Comentarii
ratioi
Nibbles este numele unui ratoi de Rouen adorabil, care dupa cum vedem are acces chiar pe locul din fata al autoturismului proprietarilor sai. Este foarte nerabdator sa-si intalneasca cel mai bun prieten, un pusti simpatic care tocmai se intoarce de la scoala.
Copiii sunt, fara indoiala, prietenii animalutelor sau pasarilor de companie pe care familia lor le-a adoptat. De cele mai multe ori acesti companioni sunt plimbati chiar si cu masina familiei precum acest ratoi neastamparat, scrie livebiz.ro.
Asezat pe scaunul din fata al masinii, ratoiul priveste atent in toate partile, asteptand ca prietenul lui cel mai bun, Jonny, sa coboare din autobuzul scolar cu care se intoarce acasa.
De indata ce il zareste, Nibbles devine tot mai vocal macaind voios. Este atat de bucuros incat nu-si mai incape in pene. Pustiul deschide portiera masinii si se asaza langa ratoi, alintandu-l cu cateva mangaieri tandre si cu o serie de pupici.
Nici ratoiul nu se lasa mai prejos si raspunde afectiunii baiatului in cel mai natural mod. E clar ca intalnirea a adus multa bucurie atat lui Nibbles, cat si lui Jonny si surioarei lui. Chiar si mama lor se amuza copios de acest moment mai putin obisnuit.

Galerie Video


nibbles jonny
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004887 (s)