News Flash:

VIDEO - Cum sa ai cele mai SEXY SOLDURI

22 Februarie 2017
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
exercitiu sold

Stati in picioare si asezati un scaun lateral. Rezemati-va mana stanga, pe spatarul scaunului. Balansati piciorul din fata in spate.

Stati in picioare cu picioarele departate cam la 30 cm, indoiti genunchii usor si rezemati mainile pe spatarul scaunului. Impingeti soldul drept spre inainte si reveniti la pozitia initiala. Faceti acelasi lucru cu soldul stang. Picioarele trebuie sa ramana pe loc. Aceasta este o miscare de torsiune a soldurilor. Ramanand in aceeasi pozitie, faceti cercuri cu soldurile, contractand muschii fesieri in timpul exercitiului.

Stand culcat pe spate, indoiti genunchii si lipiti talpile pe sol. Basculati genunchii pana aproape de sol, spre stanga si spre dreapta. Umerii si spatele trebuie sa ramana lipiti de sol.

Stati culcata pe spate, tineti picioarele departate, genunchii indoiti, bratele lateral. Rostogoliti genunchii, intai spre dreapta pana se ating de sol, apoi spre stanga. Spatele si bazinul trebuie sa ramana lipite de sol.

Exercitiie pentru fesieri au rezultate destul de bune si rapide daca se executa corect si de cel putin  trei ori pe saptamana. Cel mai bun moment este dimineata, dar nu faceti niciodata exercitii imediat inainte sau dupa masa. Lasati sa treaca 2 ore si apoi apucati-va de exercitii pentru fesieri si nu numai. Orice exercitii se fac numai dupa ce s-a efectuat digestia. Stati culcata pe spate cu bratele in sus si picioarele intinse. Ridicati soldul stang facand o miscare de rotatie spre dreapta fara a dezlipi spatele si umerii de pe sol. Faceti aceeasi miscare si cu soldul drept spre stanga.

Stati culcata cu picioarele intinse si bratele intinse lateral. Ridicati piciorul drept si intindeti-l peste piciorul stang.

Galerie Video


balansati piciorul picioarele departate spatarul scaunului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006484 (s)