News Flash:

TRUCUL pe care toate doamnele si domnisoarele trebuie sa-l stie. Cum pastrezi oja pe unghii mai multe zile

20 Februarie 2017
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
oja
Probabil ca-ti vor fi de folos cateva trucuri si sfaturi care sa te ajute sa pastrezi oja pe unghii mai mult timp, intacta si stralucitoare.

Nu pune mana in apa inainte de manichiura. Mai exista inca acest obicei cu unghiile inmuiate in apa. Asta face ca unghia sa-si modifice stuctura si sa ramana umeda cand aplici oja. Daca ai aceasta tehnica, amana aplicarea ojei circa doua ore. 

Nu folosi creme pentru maini sau alte solutii grase inainte de a colora unghiile cu oja. 

Aplica doua straturi de oja, dar ai rabdarea ca primul strat sa se usuce complet inainte de a-l aplica pe al doilea. Daca folosesti un lac intaritor sau unul protector, renunta la al doilea strat de oja.

Nu agita sticluta inainte de aplicare. iti sabotezi manichiura. Prin agitare energica se formeaza micro-bulele de aer care fac ca lacul de unghii sa fie mai putin rezistent si sa nu adere prea bine, scrie femeia.ro. De aceea, inainte de aplicare, roteste sticluta intre palme pentru a omogeniza lacul de unghii. 10-15 rotatii sunt suficiente.

Aplica si pe varfuri. Cand aplici oja, ai grija ca si varfurile unghiilor sa fie acoperite. Coboara pensula mult catre varful unghiei pentru ca astfel "sigilezi" varful si manichiura sa dureaze mai mult.

Fara apa fierbinte! Evita in primele ore dupa aplicarea ojei sa te speli pe maini cu apa fierbinte. Structura lacului de unghii va ceda mult mai usor, iar apa va patrunde sub stratul de oja, cauzand exfolierea.

oja unghii stralucitoare manichiura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005387 (s)