News Flash:

Video - Cu ce se duce grasimea de pe geamul de la cuptor

27 Ianuarie 2018
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
geam de aragaz

Curatarea cuptorului reprezinta o provocare pentru orice gospodina. Grasimile si stropii de ulei care ajung pe acesta sunt greu de curatat. Exista totusi doua ingrediente la indemana oricui care ne pot scapa de aceasta problema.

Bicarbonatul de sodiu si apa va sunt necesare pentru a prepara o pasta care curata foarte usor grasimea de pe geamul cuptorului. Adaugati apa peste o cantitate generoasa de bicarbonat pana obtineti o pasta. Aplicati pasta cu un burete pe geamul de la cuptor si lasati sa actioneze pentru 30 de minute. Este utila chiar si in cazul in care nu ati curatat cuptorul de ceva vreme.

Dupa ce a actionat pasta, folositi un burete abraziv inmuiat in apa calda si frecati usor. Repetati de mai multe ori pana este indepartata toata pasta. Geamul va fi ca nou doar cu ajutorul unor ingrediente naturale, fara chimicale.

Cum cureti grasimea din cuptor

Indepartarea grasimii arse poate fi o sarcina descurajatoare, mai ales in cazul in care resturile alimentare au fost lasate sa se acumuleze pentru ceva timp. Cel mai bun mod de a elimina grasimea arsa din cuptoare si tigai. De cele mai multe ori grasimea devine neagra cu un aspect de jar, aceasta se formeaza astfel din excesul de carbon si ardere. Iata cateva metode pe care le puteti incerca acasa pentru a obtine un cuptor curat si igienizat.
Pentru un cuptor curat:
Cel mai simplu mod pentru a elimina grasimea arsa dintr-un cuptor, este prin utilizarea unui produs special conceput pentru a curata un cuptor. Aceste produse sunt concepute special pentru a avea efect asupra grasimii de cuptor, si contin ingrediente puternice si eficiente. Trebuie doar sa urmati instructiunile de pe eticheta si sa ia toate masurile de precautie necesare de siguranta inainte de a utiliza.

Bicarbonat de sodiu
Ai putea folosi, de asemenea, bicarbonat de sodiu pentru a indeparta grasimea arsa din cuptor, desi poate dura un pic mai mult fata de o solutie de curatare adecvata! Iata cum sa utilizati bicarbonat de sodiu pentru a indeparta grasime arsa pe.

Se masoara trei linguri de bicarbonat de sodiu intr-o sticla cu pulverizator goala, apoi se umple cu apa si se amesteca solutia pana cand toate bicarbonatul de sodiu s-a dizolvat. Asigurati-va ca cuptorul este oprit si rece. Pentru a elimina grasimea arsa, pulverizati peste zonele patate sau cele vizate spre curatare.

Lasati peste noapte. A doua zi, toata grasimea ar trebuie sa se desprinda usor si sa faciliteze curatarea. In cazul in care unsoarea persista, repetati actiunea de pulverizare(asigurandu-va ca cuptorul este rece). Se va sterge grasimea din partea de jos a cuptorului cu o carpa umeda.

sursa: cum-sa si spalat

 

Galerie Video


curatarea cuptorului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005249 (s)