News Flash:

Si-a pus pliculete de ceai folosite sub ochi - Ce se intampla la scurt timp dupa ce sunt aplicate

26 Ianuarie 2018
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
pliculete de ceai

Fiecare femeie are propriile ei trucuri de frumusete. Unele dintre ele presupun vizite la salon, in timp ce altele presupun prepararea unei cani delicioase de ceai. Stiai ca poti folosi pliculetele de ceai folosite pentru a scapa de cercurile negre de sub ochi? In loc sa le arunci dupa ce prepari ceaiul, pastreaza-le si tine-le la loc racoros.

Pentru a le raci rapid, pune-le in frigider si aplica-le sub ochi cand inca sunt umede. Datorita senzatiei de rece, vor disparea umflaturile de sub ochi si cercurile negre.
Ceaiul verde este cea mai buna varianta. Va creste rezistenta pielii si va hidrata tenul. In mai putin de 15 minute pielea ta va straluci de frumusete.

Medicii dermatologi spun ca cearcanele nu pot disparea decat cu ajutorul chirurgiei estetice. Orice alta varianta reprezinta o solutie de scurta durata. Cu toate astea, specialistii ofera cateva solutii la indemana oricui cu ajutorul carora cearcanele pot fi estompate.

Cartofii pot reprezenta o solutie naturala pentru diminuarea culorii vinetii de sub ochi. „Cartoful contine vitamina C si amidon. Aceste substante vor albi pielea, astfel ca lumina care se va reflecta pe fata noastra va ‘pica’ altfel si nu se va mai observa acea dunga colorata. De fapt, amidonul din cartof nu decoloreaza pielea, numai ca, pe moment, reduce din edem, iar zona respectiva se va dezumfla putin”, explica dermatologul. Astfel, pentru a scapa de ceracane cu ajutorul cartofului tot ce trebuie sa faci este sa tai cartoful crud in rondele si sa le aplici seara inainte de culcare. Aceste rondele se pastreaza pe ochi pret de 15 minute. Acest ritual trebuie repetat de cel putin 3 ori pe saptamana.

Sucul de la castraveti are acelasi efect benefic asupra cearcanelor ca si cartofii. Sucul de castraveti este bogat in vitamina C. Pentru a beneficia de efectul pozitiv al acestui remediu inmoaie doua dischete demachiante in suc de castraveti, pe care il obtii dupa ce ai ras leguma si ai stors-o, iar mai apoi pune-le pe ochi si lasa-le sa actioneze timp de 15 minute.

Musetelul este o planta recunoscuta pentru faptul ca reducele nivelul stresului si alunga starile de oboseala. Aceasta planta este folosita si in industria produselor de ingrijire a pielii si are efecte si in cazul cearcanelor. Astfel, este reconamdat sa bei o cana cu ceai de musetel inainte de culcare. De asemenea, poti sa introduci un plic de ceai de musetel nefolosit in apa minerala si apoi sa umezesti doua dischete demachiante cu ceai. Aplica-le pe ochi timp de 10 minute. Acest ritual poate fi facut de doua ori pe saptamana.

Hidratarea joaca un rol esential pentru a combate eficient cearcanele. Pentru a diminua culoarea vinetie de sub ochi bea 2 litri de apa pe zi. Evita cafeaua, alcool sau bauturile carbogazoase. Acestea deshidrateaza si risti sa iti accentuezi cearcanele.

Respectarea unui program stric de odihna poate avea un efect benefic asupra cearcanelor. Tot ce trebuie sa faci este sa dormi cel putin 8 ore pe noapte. De preferat este sa adormi in cea mai intunecata si linistita camera, pentru ca somnul sa fie unul netulburat. In cazul in care te confrunti cu insomnii, bea un pahar de lapte caldut.


ceaiul verde cartofii castraveti hidratarea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006325 (s)