News Flash:

VIDEO ADORABIL! Iata cum se joaca acest bebelus cu cainele. Nu te mai saturi sa-i privesti

22 Noiembrie 2016
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
bebe cu caine
Ashton, un baietel simpatic si prietenul lui Max, un caine din rasa Cavalier King Charles Spaniel, sunt surprinsi intr-un moment care ar binedispune chiar si pe cea mai morocanoasa persoana. Baietelul inca nu merge in picioare dar asta nu il impiedica sa aiba parte de distractie maxima alaturi de patrupedul familiei, care alearga cu o energie debordanta in jurul lui.

 
Jocurile sunt benefice atat pentru copii cat si pentru prietenii nostri patrupezi. Prin joc, cainii isi formeaza un comportament potrivit in relatia cu membrii familiei iar copiii au parte ce cea mai mare distractie. Este chiar indicat sa facilitam o relatie de prietenie intre copii si animale de companie si vom vedea rezultate incredibile.
In aceste imagini, motivul distractiei il reprezinta jucariile baietelului pe care Max „le fura” din mana lui, actiune care provoaca amuzamentul copilului. La inceput Max nu reuseste sa ia jucaria din prima incercare si din acesta cauza hazul baietelului devine molipsitor.
„Uite, Max vrei sa iei jucaria? Pun pariu ca nu reusesti sa o iei din mana mea?” – ar spune Ashton, care pune la incercare abilitatile catelului. „Vezi? Pana la urma m-am descurcat!” – ar spune Max, atunci cand reuseste sa ia jucaria si sa fuga cu ea.
Baietelul il urmareste indeaproape, semn ca partida de joaca este inca la inceput. Imaginile surprinse sunt nepretuite! LiveBiz.ro

Galerie Video


ashton max
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006781 (s)