News Flash:

Victor Rebengiuc si Tim Robbins au primit stele pe Aleea Celebritatilor din Sibiu

19 Iunie 2016
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
rebengiuc
Actorii Victor Rebengiuc si Tim Robbins, dar si alte personalitati ale lumii artistice mondiale au primit, sambata, cate o stea pe Aleea Celebritatilor, din Parcul Cetatii, din Sibiu, in cadrul Festivalului International de Teatru, fiindu-le rasplatita in acest fel intreaga cariera.
Luk Perceval, Christoph Marthaler, Thomas Ostermeier, Yevgeny Mironov, Alvis Hermanis, Victor Rebengiuc si Tim Robbins au fost cele sapte personalitati care au primit stele pe Aleea Celebritatilor, fiind-le recunoscuta, astfel, intreaga cartiera in cadrul celui mai mare festival de artele spectacolului din Europa, Festivalul International de Teatru de la Sibiu.
„Ma simt onorat sa fiu asociat cu acest festival. Am auzi de departe despre acest festival si este o onoare pentru mine sa fiu aici. Este un teatru de inalta calitate din ce am vazut eu pana acum. Am experimentat aici sprijinul pe care il ofera artistii, publicul, comunitatea din Sibiu. Este, intr-adevar, un lucru extraordinar ce intampla aici, la Sibiu, cu acest festival. Sunt foarte fericit sa fiu aici si abia astept sa ma intorc cu o noua productie”, a declarat Tim Robbins, dupa ce a primit steaua care ii poarta numele pe Aleea Celebritatilor din Sibiu.
Cel mai emotionanat moment al decernarii stelelor a fost atunci cand a fost anuntat Victor Rebengiuc, actorul despre care presedintele FITS, Constantin Chirac, a spus ca este „un exemplu pentru toate generatiile”. Victor Rebengiuc a fost aplaudat de zeci de oameni, de presa, de actori, acesta avand lacrimi in ochi de emotie.
„Nu vreau sa spun ca este un bilant. Eu sper sa nu trag linie imediat, asa repede, dupa ce plecam de aici. Sper sa mai dureze o zi - doua activitatea mea. E emotionant. Nu ai cum sa nu te emotionezi. Nu ai cum sa nu te emotionezi cand lumea a aplaudat si m-a aplaudat pentru atat de multe roluri, nu pentru unul singur. A fost emotionat. Plang. Va rog sa ma scuzati”, a spus marele actor roman.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005097 (s)