News Flash:

Ce inseamna "swing" si cum se face

17 Iunie 2016
1693 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex cuplu

"Swing" inseamna impuls sau imbold in limba engleza, termen mai mult decat potrivit, avand in vedere faptul ca trebuie sa fii destul impulsiv pentru a incerca aceasta activitate. Schimbul de parteneri, ca despre acest lucru este vorba, este popular inca de pe vremea romanilor, acestia fiind recunoscuti pentru orgiile lor. Simti nevoia unei schimbari majore in dormitor si nu stii ce sa faci? Viata ta sexuala ar putea deveni cu adevarat incediara, odata ce te-ai decis sa incerci o activitate super picanta: schimbul de parteneri.   
 
Cei mai multi adepti ai acestui trend prefera sa faca "schimb de parteneri" doar cu prietenii foarte apropiati. Astfel, acestia aleg sa faca "swing" doar cu acele cupluri pe care le cunosc foarte bine si au deja o relatie speciala de amicitie sau chiar iubire.


Pentru cei mai deschisi la minte, exista cluburi specializate de swing, unde poti gasi cupluri dispuse sa faca schimb, in acest fel fiind vorba de o simpla aventura de o noapte. Multi dintre cei care aleg sa faca acest lucru sunt excentrici si lipsiti de prejudecati, acestea fiind doua premise obligatorii daca vrei sa ai succes.


Daca tu cu partenerul tau doriti sa incercati , tineti minte cateva reguli de baza pe care nu trebuie sa le incalcati sub nicio forma, atat timp cat vreti ca totul sa fie in regula:
1. Nu va implicati mai mult decat este necesar, altfel veti pierde controlul.
2. Detasarea este cheia succesului, traieste clipa si nu te lasa influentat de ideile preconcepute ale celorlalti. 
3.Tineti pentru voi aceste experiente, nu le povestiti tuturor apropiatilor noile voastre experiente, altfel riscati sa va loviti de prejudecatile celorlalti.


Este clar ca schimbul de parteneri nu este pentru toata lumea, asa ca nu face acest lucru daca nu esti sigura ca este ceea ce iti doresti cu adevarat. Cel mai bine ar fi sa te gandesti de doua ori inainte sa treci la fapte, poarta o discutie serioasa cu partenerul tau si luati o decizie impreuna.


swing swing cheia succesului experiente partenerul tau
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005184 (s)