News Flash:

Uber lanseaza o cursa cu avionul pana la mare, biletul costa 500 de lei

15 Iunie 2016
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
avion acrobatie
Utilizatorii Uber vor putea comanda in aplicatia UberJet o cursa cu avionul pana la mare, sambata, 18 iunie.
Compania in colaborare cu Regional Air Services va opera zboruri din Bucuresti, Baneasa, cu aterizare pe aeroportul din Tuzla, langa Constanta.
"Misiunea noastra este sa facem mobilitatea urbana la fel de accesibila precum apa curenta. Si, pe parcurs, sa oferim putina magie utilizatorilor nostri. Cu UberJET poti ajunge pana la mare in doar o ora, dar, mai mult decat atat, poti sa apesi un buton si sa comanzi o experienta de neuitat, la inaltime", a spus Nicoleta Schroeder, general manager al Uber Romania.
Costul unei curse este de 500 lei de persoana.
Compania americana Uber, care a lansat pe plan global servicii de transport care concureaza cu cele clasice de taxi si care sunt furnizate de proprietari de autoturisme care preiau comenzile si sunt platiti cu ajutorul unei aplicatii pentru smart-phone-uri, este prezenta pe piata din Romania, in Bucuresti, din februarie 2015 cu trei servicii: uberX, UberSELECT si Uber Child Seat.
Regional Air Services este o companie aeriana infiintata in 1998, printre primii operatori privati in aviatia romaneasca.
Compania detine, totodata, primul aeroport cu capital integral privat din Romania. Acesta a ocupat in anul 2015 locul al patrulea in topul aeroporturilor din Romania in ceea ce priveste numarul de miscari de aeronave (aterizari/ decolari) si numarul 10 din 18 iin ceea ce priveste volumul traficului de pasageri.

utilizatorii uber baneasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004423 (s)