News Flash:

Vezi ce-ti rezerva astrele astazi

19 Iunie 2016
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie
BERBEC - De obicei aveti o parere foarte buna despre persoana iubita, numai ca astazi face prea multe greseli. Doriti sa faceti impreuna foarte multe lucruri si pana la urma nu finalizati mai nimic. 

 


TAUR - Profesional, nimic nu va sta in cale. Va convingeti rudele si partenerul de viata sa accepte programul stabilit de dv. Seara, mergeti la amici, iar noaptea veti fi prea obosit pentru activitati erotice!

 


GEMENI - Primiti felicitari pentru o activitate finalizata la timp, cu toate ca nu participati direct la terminarea acesteia. Seara, va decideti sa faceti o vizita neanuntata rudelor apropiate.

 


RAC - Va vizitati rudele din interes si descoperiti ca va face placere, in primul rand pentru ca va intalniti cu cei pe care ii iubiti. Primiti bani sau doar o propunere interesanta de "sponsorizare".

 

LEU - Activitate diversificata si stresanta. Raspundeti cu entuziasm unei invitatii, pe care o asteptati de multa vreme, dar descoperiti ca nu dispuneti de resurse financiare suficiente. Economii de buna voie.

 

FECIOARA - Nu aveti timp suficient pentru activitatile casnice, deoarece actionati pentru a-i ajuta pe cei din anturaj. Familia va reproseaza doar de ochii lumii ca lipsiti prea mult de acasa.

 


BALANTA - Sunteti foarte vesel, dar volubilitatea dv. poate deveni suparatoare, tinand cont ca se datoreaza unor glume rautacioase. Nimeni nu va rezista insa si ii influentati pe toti! Exuberanta naturala.

 


SCORPION - Nu va gasiti linistea, deoarece aveti senzatia ca ati facut o greseala profesionala ieri. Seara, va chemati toti prietenii pentru a va sfatui cum sa procedati pentru a scapa de "penalizari".

 


SAGETATOR - Pentru ca ati pierdut timpul in activitati de divertisment, va trebui ca sa il recuperati si veti munci continuu, mai mult sau mai putin cu spor. Cei din familie se decid sa nu va ajute.

 


CAPRICORN - Va laudati cu gratificatiile pe care le-ati primit ieri si aveti surpriza sa vi se atraga atentia de catre toate rudele ca este cazul sa fiti mai rezervat. Modestia impusa nu va prieste.

 


VARSATOR - Program prea incarcat de restantele casnice. V-ati plictisit de modul in care va petreceti timpul liber de obicei si va lasati cuprins de dorinta de a face o extravaganta. Reusiti, daca cereti ajutor!



PESTI - Este necesar sa aveti o discutie cu rudele pentru a clarifica o data pentru totdeauna ce vor de la dv. Nu trebuie sa menajati pe nimeni, iar informatiile pe care le primiti va vor ajuta in viitor.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005469 (s)