News Flash:

Catalin Predoiu si Gheorghe Falca si-au sustinut la Salaj proiectele pentru candidatura la alegerile prezidentiale

30 Octombrie 2013
1303 Vizualizari | 0 Comentarii
Circa 240 de membri ai organizaţiei PDL Sălaj au fost prezenţi marţi, la Zalău, la întâlnirea în cadrul căreia Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă şi-au prezentat proiectul pentru candidatura la preşedinţia României la alegerile din 2014.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a precizat că, în opinia sa, un preşedinte pentru 2014 trebuie să aibă în vedere trei direcţii strategice: independenţa justiţiei, reforma statului, cu un preşedinte cu rol de mediator între structurile statului, şi ancorarea României în lumea euro-atlantică.

Întrebat de către auditoriu dacă ar renunţa la candidatură în cazul în care ar exista un candidat cu o plasare mai bună în sondaje, Predoiu a arătat că e dispus să facă acest lucru, însă provocarea este în a 'produce' un asemenea candidat.

Gheorghe Falcă a prezentat în faţa membrilor PDL Sălaj proiectul 'Societate vie - proiect 2020', vorbind despre 'binele de dreapta' şi 'răul de stânga'. Acesta a adăugat că îşi propune să se aplece asupra valorilor tradiţionale, precum familia şi patria, şi să militeze pentru unificarea dreptei.

Primarul Aradului a ţinut să reamintească celor prezenţi că de mai multe ori a atras atenţia organizaţiei Sălaj că a greşit atunci când l-a exclus din partid pe Radu Căpîlnaşiu, actual primar al Zalăului din partea PNL, arătând că primul pas în repararea unei greşeli este recunoaşterea ei.

Prezent la întâlnirea de la Zalău, Vasile Blaga, preşedintele PDL, a precizat că alegerea prin vot de către membrii partidului a celui care va reprezenta PDL la alegerile prezidenţiale din 2014 este o idee foarte bună, cel puţin 200.000 de democrat-liberali urmând a se exprima în acest sens.

'Este un gest de responsabilitate pentru partid ca sute de mii de membri ai partidului să-i valideze candidatul pentru că, până la urmă, ţinând cont de prezenţa din Regiunea Nord-Est, cel puţin 200.000 de pedelişti îşi vor vota preferatul şi asta deja este o bună bază de pornire faţă de a-l stabili într-un birou, iar faptul că ideea a fost într-adevăr bună este modul în care dumneavoastră sunteţi implicaţi în aceste discuţii şi întrebările pe care le-aţi pus candidaţilor', a subliniat Vasile Blaga. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004774 (s)