News Flash:

Victor Becali ar putea fi eliberat conditionat

6 Decembrie 2016
915 Vizualizari | 0 Comentarii
victor becali
Victor Becali ar putea parasi Penitenciarul de la Poarta Alba dupa ce Judecatoria Medgidia a admis, marti, solicitarea acestuia de eliberare conditionata, dar decizia instantei nu este definitiva, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, marti, solicitarea de eliberare conditionata depusa de avocatii lui Victor Becali, condamnat in dosarul transferurilor. Decizia instantei nu este insa definitiva, putand fi atacata la Tribunalul Constanta.
El a mai avut o tentativa de a iesi conditionat din inchisoare, in luna octombrie, dar atat Judecatoria Medgidia cat si, ulterior, Tribunalul Constanta i-au respins solicitarea de eliberare conditionata.
Victor Becali a fost condamnat in martie 2014 la patru ani si opt luni de inchisoare in dosarul transferurilor, alaturi Gheorghe Copos, Ioan Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu si Cristian Borcea, in legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1103 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005214 (s)