News Flash:

Traian Basescu, dezvaluiri explozive

6 Decembrie 2016
1231 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat 1
Fostul presedinte, Traian Basescu, face dezvaluiri uluitoare despre celebra autostrada Comarnic-Brasov care nu s-a realizat pana acum.

In urma cu cateva zile, Sebastian Ghita a spus ca Victor Ponta a fost amenintat, atunci cand era premier, sa nu dea drumul la lucrari. Basescu vine cu o teorie soc. Se pare ca fostul ministru al Transporturilor, Dan Sova, ar fi fost implicat. E vorba despre un dosar refuzat de Uniunea Europeana la finantare din cauza unor faradelegi.

"S-au incercat toate variantele pentru ca Comarnic-Brasov sa fie facut din fonduri europene. Comisia a respins mereu pentru ca e o prelungire a autostrazii Transilvania contractata ilegal. UE a spus ca nu se compromite sa se bage in acest proiect pentru ca s-a dat la Bechtel fara ligitatie autostrada Transilvania.

Au fost tot soiul de variante de finantare pentru Comarnic / Brasov. In parteneriat public-privat pentru ca era un dezastru total. Cele doua banci BEI si BERD au fost convinse sa finanteze acest proiect ca si continuare a Bucuresti Ploiesti autostrada si centura. Cele doua banci au suspectat ca sunt doua firme care ar fi trebuit sa prinda neaparat contracte. In aceste conditii, cele doua banci s-au retras din proiect si au spus ca nu vor sa finanteze ce spune domnul Sova. 

Formula de finantare a stat circa o luna in ministerul lui Sova, dupa care s-a intors la cele doua banci si Sova cerea complet alte conditii de finantare. Cele doua banci si-au dat seama ca nu este in regula sa inceapa lucrarile de la doua capete, in timp ce partea cea mai grea, prin munte, sa fie tratata cu indiferenta, si s-au retras din acest proiect", a tunat fostul presedinte la RTV, la emisiunea lui Victor Ciutacu. 

sebastian ghita victor ponta basescu dan sova uniunea europeana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006154 (s)