News Flash:

EROU la doar 6 ani! Un copil din Vaslui si-a salvat din foc fratii mai mici

6 Decembrie 2016
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
copil erou
Trei copii au reusit sa scape cu viata din flacari dupa ce casa in care au fost lasati singuri a luat foc. Cei mici se aflau in grija bunicilor. Fratele cel mare (Emanuel Bojian), in varsta de sase ani, a reusit sa ii salveze pe cei prichindei. El a luat bebelusul de trei luni in brate, iar pe cel mijlociu, in varsta de un an, i-a cerut sa se tarasca dupa el. 

Potrivit reprezentantilor Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DASPC) Vaslui, cei trei minori locuiau cu bunicii, in localitatea Vutcani, parintii aflandu-se la munca in strainatate. Astazi, bunicul acestora a plecat si el in sat cu treaba, iar bunica, profitand de faptul ca micutii dormeau s-a dus sa cumpere ceva de la un magazin. Prichindeii au ramas singuri, iar la un moment dat vecinii au observat incendiul si au anuntat pompierii. Intreaga casa a fost cuprinsa de foc. Cel mai mare a reusit sa-si salveze fratii mai mici, luand bebelusul de trei luni in brate. 

De asemenea el i-a cerut fratelui de un an sa se tarasca dupa el. Cei trei copii au reusit sa iasa astfel pana in curte. De aici au fost preluati de vecini. Avand in vedere faptul ca cei trei minori au fost lasati in casa, nesupravegheati, cei de la Protectia Copilului au deschis o ancheta in acest caz. Autoritatile locale cauta solutii pentru ajutorarea familiei, avand in vedere ca in urma incendiului, casa a fost distrusa in totalitate. 

Mai multe detalii aici.
 

emanuel bojian salveze daspc vutcani foc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004607 (s)