News Flash:

Vesti bune pentru romani. Se elimina tarifele din roaming

9 Februarie 2017
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
telefon nou0
Veste buna pentru romani. Ei scapa de taxele suplimentare pentru convorbirile telefonice in interiorul UE.

„Din data de 15 iunie 2017 se elimina tarifele din roaming pentru tarile membre ale Uniunii Europene, a anuntat Sabina Iosub la Be EU. Astfel, pretul maxim pentru apeluri telefonice va ajunge de la 5 eurocenti / minut la 3,2 eurocenti pe minut, iar un SMS va costa doar 1 eurocent, in loc de 2 eurocenti. Vestea si mai importanta este ca in urmatorii 5 ani scade pretul tarifelor de date de la 50 de euro / GB, pana la 2,5 euro / GB in 2022.
„Este modul in care ni se spune ca suntem cetateni europeni si avem drepturi egale, adica nu trebuie, daca mergem in vizita intr-un alt stat european, sa platim mult mai mult pentru ceea ce inseamna convorbiri telefonice”, a explicat Sabina Iosub.


”Utilizatorii finali din Romania, cu abonamente sau cartele, vor putea folosi minutele/SMS-urile/MB, disponibile la nivel national in afara propriei retele, inclusiv in roaming in interiorul UE, fara alte costuri suplimentare", a declarat presedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), Catalin Marinescu.

taxele convorbirile telefonice roaming uniunii europene
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005329 (s)