News Flash:

Situatia traficului pe Aeroporturile otopeni si Baneasa

9 Februarie 2017
908 Vizualizari | 0 Comentarii
degivrare
Traficul aerian se desfasoara normal, conform programului de zbor, pe ambele aeroporturi ale Capitalei - Henri Coanda si Baneasa Aurel Vlaicu - insa unele zboruri pot inregistra intarzieri minime la decolare, de cel mult 30 de minute, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor, informeaza, joi, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).
"Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo. Unele zboruri pot inregistra intarzieri minime la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, intarzieri care punctual pot ajunge la aproximativ 30 de minute", afirma CNAB, intr-un comunicat.
Potrivit sursei citate, pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru mentinerea suprafetei de miscare in conditii optime. Pistele, platformele si caile de rulare a aeronavelor sunt deschise si operationale, fiind asigurate conditiile pentru desfasurarea operatiunilor aeriene.
"Informatii in timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti pot fi gasite pe pagina de web www.bucharestairports.ro. Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti recomanda pasagerilor sa isi ia masurile necesare pentru a se prezenta in timp la aeroport", mai spun reprezentantii CNAB.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007663 (s)