News Flash:

ANUNT IMPORTANT privind autostrada Lugoj – Deva

9 Februarie 2017
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada timis lugoj2
Ministrul Transporturilor a anuntat din nou ca in urmatoarele zile vor fi deschisi circulatiei cei 15 kilometri de pe lotul 2 al autostrazii Lugoj – Deva, dintre Traian Vuia si Margina. De asemenea, planurile pentru acest an includ toate cele trei loturi ale acestui drum rapid, mai spune Razvan Cuc.
In urma cu cateva zile o comisie din partea beneficiarului, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR, a demarat receptia tehnica a celor 15 kilometri de autostrada dintre nodurile Traian Vuia si Margina, parte a lotului 2 din autostrada Lugoj – Deva. Chiar daca deschiderea circulatiei era deja asteptata de soferi, acest lucru nu s-a intamplat, se pare ca cei din comisie ar fi descoperit anumite probleme legate de taluzurile lotului si de scurgerile laterale. Comisia a vizitat luni tronsonul, s-a aflat timp de mai multe ore pe traseu si ar fi notat problemele descoperite, scrie tion.ro.
In ciuda acestora, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a insistat ca deschiderea va avea loc, asa cum anuntase deja, termenul avansat fiind maxim 10 februarie. In concluzie, mai sunt doua zile in care minunea s-ar putea intampla.
„In saptamana 6-10 februarie vom da in folosinta cei 15 kilometri de pe lotul 2 Lugoj – Deva, acum comisia de receptie aflandu-se la fata locului pentru a face toate diligentele necesare pentru receptia finala a acestui tronson”, a declarat Cuc, intr-un cotidian economic bucurestean.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1397 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007052 (s)