News Flash:

Veste trista in familia lui Marcel Pavel

25 Septembrie 2017
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
marcel pavel2
Marcel Pavel are norocul de-a avea doi baieti deosebiti, care i-au mostenit talentul. Atat Richard, cat si Sasha sunt pasionati de muzica si au facut cursuri de pian. Cu toate acestea, Sasha si-a surprins parintii, alegand sa mearga la facultate in Anglia, si nu la Conservator, cu toate ca a studiat muzica timp de 13 ani.

Se pare ca tanarul a intrat in randul barbatilor singuri, dupa ce a incheiat relatia pe care o avea cu iubita lui. In ultima vreme intre cei doi existau numai divergente si din aceasta cauza au decis sa puna punct povestei de iubire si sa mearga fiecare pe drumul sau.


Marcel Pavel este un tata mandru si are incredere in fiul sau, oricare ar fi deciziile lui, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. „Este un copil foarte inteligent si, normal, o sa il sustin. Mai mult, am mare incredere in el si stiu ca are un anturaj foarte bun, cu tineri care au idealuri si un scop in viata”, a mai spus Marcel Pavel.


Violeta si Marcel Pavel sunt casatoriti de peste 24 de ani si au trei copii: pe Richard (22), Sasha (19) si Iuvenalia (4). Cand Violeta a ramas insarcinata in 2012, toata familia a fost surprinsa: „Sarcina a fost o surpriza totala, pentru ca am si o anumita varsta, am luat si masuri severe de protectie…”, a spus ea la acea vreme. „Pentru mine n-a fost o surpriza, a fost un soc. Cine se gandea ca la varsta mea voi mai avea o fetita?”, a spus si Marcel Pavel.


marcel pavel richard sasha parintii conservator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004723 (s)