News Flash:

Zodiile care vor avea probleme astazi

24 Septembrie 2017
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2
Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de duminica, 24 septembrie 2017.

BERBEC

Nu v-a ajuns vacanta, asa ca planuiti o iesire din oras. Sunati cativa prieteni, aruncati cateva haine in masina si porniti in cautarea aventurii.

TAUR

Pentru voi, ziua va fi despre iubire. Nu vreti sa faceti nimic altceva decat sa va petreceti timpul cu partenerul de viata. 

GEMENI

O zi plina de voie buna si multa distractie. Un prieten va propune sa faceti ceva interesant si sunteti destul de inspirati pentru a accepta. Nu o sa regretati nimic.

RAC

Sunteti luati prin surprindere de o veste primita de la o ruda. Poate avea legatura cu o ruda mai indepartata sau un copil. Fericirea pune stapanire pe voi.

LEU

Aveti multe planuri si sperati sa le puteti duce la bun sfarsit. Se anunta multe drumuri, poate chiar in afara orasului.

FECIOARA

Fiti foarte atenti atunci cand vine vorba de cumparaturi. Sunteti atrasi de tot ce este nou in materie de tehnologie, asa ca sunt sanse mari sa va achizitionati un produs scump, dar de care nu aveti nevoie.

BALANTA

Gasiti sprijin intr-o perioada in care nu aveati foarte multa incredere pana acum. Va dati seama ca ati interpretat gresit anumite gesturi si atitudini si sunteti dornici de o schimbare.

SCORPION

Aveti un program incarcat, chiar daca in mod normal trebuie sa va odihniti. Multa alergatura, insa o sa rezolvati ceva ce va deranja de o buna perioada de timp, scrie bucurestifm.ro.

SAGETATOR

Evenimentele care au loc in viata voastra provoaca o serie de emotii si trairi unice. Nu incercati sa intelegeti totul de la inceput, ci bucurati-va de fiecare lucru in parte.

CAPRICORN

Sunteti tentati sa va faceti ordine in viata sociala in aceste zile. Reluati legaturile cu anumite persoane, dar ii scoateti incet, dar sigur, din viata voastra pe acei oameni care v-au aratat ca nu va sunt prieteni adevarati.

VARSATOR

O zi linistita. Nici ca va doreati altceva. Nu aveti nimic programat si profitati la maximum de minutele de libertate si va relaxati.

PESTI

Distractia este la ordinea zilei. De ceva timp ati fost ocupati cu slujba si ati ignorat orice altceva in jur. Acum v-ati eliberat de sarcinile mari si va puteti relaxa.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008061 (s)