News Flash:

Vedete din industria muzicala romaneasca sustin protestele

2 Februarie 2017
894 Vizualizari | 0 Comentarii
smiley la zu
Numeroase vedete din industria muzicală românească şi-au exprimat miercuri pe Facebook susţinerea pentru protestele antiguvernamentale, unii dintre ei fiind prezenţi la mitingul din Piaţa Victoriei.
Smiley - ''ACASĂ este locul meu şi al nostru. Aici plângem, râdem şi visăm, aici ar trebui să avem încredere că ne poate fi cel mai bine, că nu e loc pentru abuzuri şi sfidări. Acasă am crescut şi am fost educat să nu mint şi să nu fur. Să nu fiu agresiv şi să respect. Vecinii mei erau la fel, că majoritatea oamenilor pe care i-am cunoscut apoi. Români bine-crescuţi. Oameni corecţi, optimişti şi implicaţi. Noi suntem România!'' 
Dan Teodorescu (Taxi) - ''M-am gandit intotdeauna ca daca o s-ajung sa port niste colanti de-ai nevesti-mii inseamna ca am baut prea mult. Nu m-am gandit niciodata ca o s-ajung sa-i port, pe sub izmene si blugi, ca sa rezist in strada''.
Tudor Chirila - ''Aseara am plecat de la protest in jur de 1,30. Cand am iesit din piata am vazut o femeie care venea catre manifestatie. Mergea hotarat si avea o privire profunda, aproape fixa, in care tristetea se amesteca cu un fel de fermitate disperata. Langa ea, o adolescenta cu ochi mari si calzi. Cand ne-am apropiat am recunoscut-o pe Maia Morgenstern. Ne-am imbratisat in tacere si apoi ne-am vazut de drum. Adevarul ca nu mai era nimic de spus. In sinea mea simt si stiu ca in seara asta va fi si mai multa lume in piata. Ticalosia trebuie sa aiba un sfarsit.''
Voltaj - ''Iubim Romania! Am spus-o si in unele dintre cantecele noastre. Uneori Romania are nevoie de noi! Acum e un astfel de moment. Suntem aici Din toata inima pentru Romania!'', mesaj postat alaturi de un video live din Piata Victoriei.
Luiza Zan - ''Sunt cantareata de jazz. Azi merg la protest pentru ca sunt CANTAREATA DE JAZZ ROMANCA. Va iubesc. Ne vedem in strada''.
INNA - ''Intotdeauna am fost mandra de tara mea si am spus peste tot cu bucurie ca sunt din Romania. Imi doresc sa traim intr-o tara civilizata in care sa ne simtim in siguranta, drepturile sa fie respectate, iar oamenii sa vrea sa ramana in Romania. Nu vorbesc despre o optiune politica, ci despre faptul ca oamenii trebuie sa fie respectati si ascultati. Momentan nu sunt in tara, dar sunt alaturi de oamenii care ies in strada pentru a-si exprima opiniile si este important sa faca acest lucru in mod pasnic''.
Robin and The Backstabbers - ''Acesti backstabbers sunt un fals si nu ne reprezinta. Va invitam la concertele lor nasoale din Piata Victoriei. Costul biletului: inestimabil. Ce, credeati ca-i gratis? PS: n-au nici bar, aduceti-va ceai cald in termos''.
Liviu Teodorescu - ''Vreau sa zambesc cand ma gandesc la Romania. Iar zilele astea ma gandesc la Ea si ma intristez. De asta, am sa fac ce tine de mine. Am sa ies din casa, pasnic, rabdator.
Ca un ghimpe in coasta, care inteapa prin simplul fapt ca e acolo. Ne vedem in Piata Victoriei!'' 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008396 (s)