News Flash:

ACCIDENT TERIBIL LA CALEA FERATA, in judetul Alba! (VIDEO)

1 Februarie 2017
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
masina lovita de tren
Accident grav petrecut marti seara in Alba. Drumul spre casa s-a terminat la spital pentru un sofer si cele 3 femei care erau cu el in autoturism.
Masina lor a fost lovita in plin de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferata. Una dintre pasagere a ramas incarcerata. Acum, este in stare grava, spun medicii.
Accidentul s-a petrecut in localitatea Radesti, la o trecere la nivel cu calea ferata - semnalizata corespunzator, dar fara bariere. Soferul, un barbat in varsta de 32 de ani, se indrepta spre casa si avea trei pasagere in masina. Barbatul nu s-a asigurat, se pare, cand a trecut peste sine, iar autoturismul a fost izbit de un tren.
Barbat: "A vrut sa treaca si a venit trenul si l-a prins."
Una dintre pasagere, in varsta de 45 de ani, a fost scoasa din automobilul facut zob de un echipaj de la descarcerare. Femeia e in stare grava.
Calator: "Am auzit ca au lovit ceva si am vazut masina lovita, lovita rau, o femeie singura era in masina, restul trei erau jos: doua femei si  soferul".
Soferul si cele 3 pasagere au ajuns la spitale din Aiud si Alba Iulia.
Lucia Filimon, medic Spitalul de Urgenta Alba: "Doua persoane cu politraumatime, constienti, cu functii vitale bune. Sunt in investigatii."
Intre timp, politistii au inceput cercetarile.
subcomisar Mihai Pacurar, Politia Rutiera Aiud: "La trecerea la nivel cu calea ferata nu a respectat semnificatiile indicatorului oprire si a indicatorului trece la nivel cu calea ferata dubla fara bariera si a intrta in coliziune cu un tren."
Trenul, care circula pe ruta Deva-Cluj Napoca, si-a continuat calatoria la scurt timp dupa accident, iar traficul feroviar nu a fost afectat.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010409 (s)