News Flash:

Reactia premierului Sorin Grindeanu dupa protestele

2 Februarie 2017
890 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu5
Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a scris, joi dimineata, pe Facebook, ca "un protest pasnic s-a transformat intr-unul violent", precizand ca in aceste zile "manipularea atinge cote alarmante".
"Din nefericire, un protest pasnic s-a transformat, in aceasta seara, intr-unul violent. De la bun inceput, tin sa precizez ca respect dreptul romanilor de a protesta. Traim, insa, zile in care manipularea atinge cote alarmante. Cum spuneam, din pacate, in aceasta seara, situatia a degenerat si vorbim despre doi jandarmi si trei protestatari raniti care se afla la spital pentru ingrijiri medicale. Fac un apel la calm si la o informare corecta a romanilor care sunt ingrijorati de situatia de astazi. Multumesc Jandarmeriei Romane pentru modul in care a actionat in aceasta seara, convins fiind ca totul ar fi decurs normal daca anumite grupari nu ar fi recurs la violenta", a scris premierul pe pagina sa de Facebook.
Jandarmii care au intervenit la protestul din Piata Victoriei, miercuri seara, au retinut, pana la ora transmiterii stirii, 20 de persoane, pe care le-au condus la sectia de Politie, a anuntat, pentru MEDIAFAX, Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei.
"Inca nu se stie daca erau ultrasi, se vor face verificari si daca va reiesi ca apartineau unor galerii ale echiipelor de fotbal, se va face public", a precizat, pentru MEDIAFAX, Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007149 (s)