News Flash:

Val de frig si ninsori in Turcia

6 Ianuarie 2015
1424 Vizualizari | 0 Comentarii
Un val de frig, insotit de ninsori abundente, s-a abatut marti asupra unei mari parti a Turciei, perturband traficul aerian si provocand accidente rutiere in serie, soldate cu cel putin un mort si numerosi raniti, transmite AFP.
Compania aeriana Turkish Airlines a anuntat suspendarea a 44 de curse din cauza conditiilor meteorologice, indeosebi spre/din cele doua mari orase ale tarii, Istanbul si Ankara.
La Karabuk (centru), un autobuz scolar s-a rasturnat din cauza poleiului si a provocat moartea unui elev si ranirea altor 18, potrivit agentiei de presa Dogan.
Numeroase drumuri au fost inchise din cauza zapezii, printre acestea aflandu-se autostrazile ce leaga orasul Izmir (coasta de vest) de Ankara si Istanbul, blocand sute de vehicule pe cele doua axe, au informat organele de presa locale. Scolile au fost inchise in peste zece provincii din vestul, centrul si nord-vestul Turciei, inclusiv la Ankara si Istanbul, unde s-au inregistrat cele mai abundente ninsori.
In nordul tarii s-au semnalat si multe intreruperi de electricitate.
Meteorologii anunta, dupa ninsori, temperaturi polare intr-o mare parte a Turciei in urmatoarele zile, care ar putea cobori pana la—20 de grade Celsius la Ankara, in noaptea de miercuri spre joi.
AGERPRES

turkish airlines la karabuk
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007717 (s)