News Flash:

Vadim Tudor, audiat la Parchetul ICCJ

4 Decembrie 2013
1397 Vizualizari | 0 Comentarii
Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat, miercuri, la Parchetul instanţei supreme pentru a fi audiat, el declarând că le va spune anchetatorilor că denunţătoarea sa, Angela Bălan, nu putea ajunge europarlamentar întrucât nu figura pe listele pentru această funcţie. Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a spus că este pregătit să dea o declaraţie în faţa procurorilor Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în legătură cu acuzaţiile pe care i le aduce fosta membră a PRM Angela Bălan. Vadim Tudor a precizat că vizitele la Parchet sunt obositoare pentru el şi că acestea nu au nicidecum rolul de a-l umili.

El a mai spus că denunţătoarea sa nu putea ajunge europarlamentar, întrucât nu era la rând pe listele pentru această funcţie, aspect pe care îl va arăta şi procurorilor, în declaraţia sa, urmând să aducă şi documente în acest sens.

Parchetul instanţei supreme anunţa, în 29 noiembrie, că europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor este urmărit penal pentru fals intelectual, uz de fals şi abuz în serviciu, după ce, în perioada decembrie 2012 - ianuarie 2013, ar fi întocmit şi semnat două adrese prin care a comunicat Autorităţii Electorale Permanente date nereale. Mediafax.ro


europarlamentarul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005908 (s)