News Flash:

O profesoara a SEDUS un ELEV de doar 16 ani si a facut sex cu el. Vezi cum l-a agatat pe Facebook

3 Decembrie 2013
1348 Vizualizari | 0 Comentarii
Clare Horton
O profesoară din Marea Britanie a primit interdicţia de a mai profesa, după ce poliţiştii au descoperit că aceasta avea o relaţie intimă cu un elev în varstă de 16 ani. Potrivit Daily Mail, Clare Horton îl sedusese pe minor cu ajutorul pozelor extrem de sexy pe care le postase pe pagina ei de Facebook. In plus, femeia în varstă de 33 de ani îi trimisese elevului său mai multe mesaje prin intermediul aceleiaşi reţele de socializare, în care îl invita la ea acasă. Astfel, cei doi au ajuns să întreţină relaţii sexuale în locuinţa lui Clare, însă băiatul a încercat să păstreze totul secret. Mai mult, acesta a declarat ulterior că nu vrea să depună plangere împotriva profesoarei din „motive ce ţin de religie”. Clare Horton lucra de aproape 11 ani la Fitzalan High School din Leckwith, Cardiff. Femeia a divorţat în urmă cu mai mult timp de soţul ei, împreună cu care are doi copii.
Profesoara a negat acuzaţiile aduse, precizand că, deşi devenise foarte bună prietenă cu elevul respectiv, niciodată nu a fost vorba de mai mult. Ea admis însă că s-a întamplat să doarmă împreună cu acesta. „Eram foarte tristă din caua divorţului, sexul era ultimul lucru la care mă gandeam”, a spus Clare. „Tot ce a fost între mine şi el n-a fost decat prietenie. Din cauza a ceea ce s-a întamplat cu familia mea odată cu divorţul, predatul era singurul lucru care mă ţinea pe linia de plutire. El (elevul, n. red) a fost foarte bun şi m-a ascultat – am vorbit cu el despre ce simţeam din cauza fostului meu soţ. M-a ajutat să mă simt mai bine”, a povestit ea.
Acum, Clare Horton va trebui să aştepte doi ani pană se va putea întoarce din nou la catedră. Aceasta este singura pedeapsă pe care profesoara a primit-o, după ce investigaţia Poliţiei a fost închisă. Gandul.info

clare clare horton
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006725 (s)