News Flash:

Va mai aduceti aminte de cea mai populara prajitura din copilarie? Iata cat de usor se prepara

14 Mai 2017
998 Vizualizari | 0 Comentarii
bisc
Ingrediente:


200 gr unt (untura)
200 gr zahar3 oua
3 linguri lapte
3 linguri smantana
2 pliculete praf de copt
esenta vanilie
1 kg faina
50 gr zahar pudra
Mod de preparare:
1. Cerne faina si praful de copt.
2. In alt bol mixeaza zaharul cu untul.
3. Adauga treptat cate un ou peste unt, apoi smantana, laptele si esenta de vanilie. Omogenizeaza cu o lingura de lemn.
4. Treptat incorporeaza faina. Omogenizeaza.
5. Acopera aluatul in folie si baga-l in frigider pentru circa o ora.
6. Scoate-l, desfa-l din folie si da-l prin masina de tocat cu aparat special.
7. Pune biscuitii intr-o tava neunsa si baga-i in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 15-20 de minute sau pana cand se rumenesc usor.
Serveste-i cu zahar pudra.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005507 (s)