News Flash:

Gestul incredibil facut de Madalin Voicu cand a ramas fara bani

13 Mai 2017
1387 Vizualizari | 0 Comentarii
madalin voicu
Nu este nimic nou sub soare daca spunem ca Madalin Voicu este un nonconformist. Actiunile lui din adolescenta o demonstreaza din plin. Politician, violinist si dirijor, fiul printului viorii a facut marturisiri surpinzatoare despre gestul pe care a fost in stare sa-l faca atunci cand a ramas fara bani in buzunar.

Invitat alaturi de mama sa, Madeleine Voicu, descendenta a familiei Cantacuzino, in emisiunea Oanei Turcu, difuzata sambata seara, de la ora 21:45, la Antena Stars, Madalin Voicu va face deliciul telespectatorilor cu povestiri de senzatie din adolescenta sa.

“Fiind ai mei plecati vreo 4-5 luni din tara, am ramas fara bani. Si m-am gandit eu, vand un pulover, vand o camasa, pana am ajuns sa vand toata garderoba alor mei. Si pantofii! Tin minte ca imi ramasese un singur pantof, de lac, ca nu i-am gasit perechea”, a povestit amuzat Madalin.

Printre hohote de ras, artistul a mai marturisit ca le-a dat emotii si cu alte ocazii alor lui. “Am venit intr-o zi cu o domnisoara, cand ei erau plecati, si am intrat la ei in dormitor. Domnisoara s-a dus la baie, doar ca ei venind, eu m-am mutat la mine in camera, care este in cealalta aripa a casei. Tata statea in pat, mama se plimba prin casa, cand a vazut-o pe domnisoara goala prin casa si i-a zis: “Da’ cu dumneavoastra ce e aici?”, a completat politicianul cu zambetul pe buze. Cum s-a incheiat intregul episod, dar si cum au reactionat parintii sai cand si-au descoperit dulapurile goale, telespectatorii vor afla in editia de sambata.

madeleine voicu cantacuzino oanei turcu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006465 (s)