News Flash:

GINA PISTOL a spus totul despre relatia cu DENIS RADU

13 Mai 2017
1278 Vizualizari | 0 Comentarii
gina pistol
Gina Pistol a spus totul despre relatia ei cu Denis Radu, dupa ce CANCAN.RO a publicat imagini in exclusivitate cu cei doi la mall, in ipostaze foarte apropiate . 

"Nu sunt singura, sunt cu Catalin Scarlatescu, cu Denis Radu (rade). Denis imi este prieten foarte bun, daca am nevoie de ceva, sunt convins ca Denis m-ar ajuta. Este un PR foarte bun, imi este coleg si prieten", a spus Gina Pistol la "Xtra Night Show".


"Sunt singura, eu sunt foarte sociabila, in perioada asta cunosc oameni. Nu sunt nici cu Denis Radu, nici cu Catalin Scarlatescu. A slabit Catalin, din gluma in gluma ma vezi maritata cu Catalin", a adaugat Gina Pistol.


Prezentatoarea de la "Chefi la cutite" se simte foarte bine in pielea ei. "Sunt cea mai buna varianta a mea, arat mai bine ca in '99, atunci cand am aparut in Playboy", a spus Gina Pistol.


Gina Pistol a vorbit si despre relatia cu Alin Cocos si marturiseste ca nu regreta relatia cu acesta. "Nu regret relatia cu Alin, nu am vorbit despre Alin cand am spus ca regret anumite relatii. Ne-am separat pentru ca s-a consumat iubirea, sper sa putem ramane prieteni. Amandoi am gresit", a precizat Gina Pistol.


Vedeta spune ca nu isi doreste sa se casatoreasca sau sa aiba un copil. "Nu am intalnit inca barbatul care sa ma faca sa imi doresc asta", a subliniat prezentatoarea "Chefi la cutite".

gina pistol denis radu coleg prieten sociabila maritata catalin alin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008015 (s)