News Flash:

Veste groaznica! Oana Sarbu traieste o drama!

14 Mai 2017
2178 Vizualizari | 0 Comentarii
oana sarbu2

Oana Sarbu, cantareata reunita a muzicii romanesti si actrita apreciata, traieste o drama din punct de vedere profesional. Cu toate ca artista munceste in continuare foarte mult si lanseaza albume, cantecele ei nu mai sunt promovate.


„Ma doare ca noi am facut revolutia (eu am stat chiar la Teatrul Tanase doua nopti, la revelionul ’89-90… cu cativa soldati si Doru Octavian Dumitru…sa aparam teatrul…) pentru o lume mai buna, sa scapam de inchistarile in care eram tinuti de comunism. Dar si pentru tinerii de acum, care au atatea mijloace de afirmare si posibilitati de a-si demonstra calitatile. A venit un val de tineri producatori care a maturat tot ce a fost inainte. Generatii intregi de artisti au fost dati uitarii. Oameni care au facut istorie.

 

Fac piese noi, chiar daca ele nu-s difuzate nicaieri. Am facut albumul de jazzy-bossanova. Un altfel de portret, care nu se gaseste nicaieri dar pe care-l impart prietenilor si cunoscutilor care vor s-asculte o astfel de muzica. Am mai scos un album cu muzica pentru copii, Sunt sic! Sunt saisprezece piese superbe, ca niste mici musicalluri.


Acum trebuie sa iasa un album de rugaciuni cum nu s-a mai facut la noi. In drum spre scoala…o muzica splendida pe versurile unor poeti romani. Sper ca acest album sa aiba parte de o promovare si o distributie mai bune, fiindca-i facut cu editura Praxis din Ramnicu Valcea si produs de Episcopia Valcea.

 

Mai am concerte cu trupa mea sau doar cu pianul, mai cant la Teatru. Cel mai mult imi place sa fac lucruri frumoase pentru mine si cei din jur, imi place sa citesc mult” , a declarat Oana Sarbu pentru kudika.ro.


oana sarbu drama
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005173 (s)