News Flash:

Cazul violatorilor din Vaslui: Parintii violatorilor ar fi incercat sa cumpere tacerea fetei cu o sacosa de bani!

29 Iulie 2015
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
violatori
Un notar din Negresti ar fi povestit pentru presa locala ca in decembrie 2014 eleva din Vaslui a fost luata din fata liceului de rudele celor 7 baieti care au violat-o si dusa la un notariat pentru a semna un document precum ca isi retrage plangerea.
“Cred ca in luna decembrie au venit. Tin minte ca era frig afara. Am vazut-o pe fata speriata si bulversata si nu am dat curs cererii lor. Am intrebat-o pe fata daca are avocat si mi-a spus ca are. Apoi am intrebat-o daca parintii ei si avocatul stiu ca a venit la Negresti pentru mediere si mi-a raspuns ca nu. Tatal unuia dintre violatori a facut promisiunea ca ii va da bani. Pe fata nu o interesau banii lor. Era speriata si nu voia decat sa se termine cat mai repede toata povestea. In aceste conditii, mi s-a parut onest si profesionist sa refuz medierea. I-am spus ca, orice acte va semna aici la mine, este vorba de un viol si ancheta nu se va opri”, ar fi povestit Marieta Ioniti, notar in Negresti, relateaza www.vremeanoua.ro.
Potrivit sursei citate, rudele violatorilor i-ar fi aratat fetei o punga cu bani pentru retragerea plangerii, lucru confirmat si de tatal fetei. Acesta din urma ar reprosa conducerii Liceului “Ion Mincu” ca nu a protejat-o pe fiica lui si i-a lasat pe parintii violatorilor sa o ia cu masina din fata institutiei. “Va dati seama ca am inebunit cand am aflat. Cum s-o ia din fata scolii, dar ce acolo e sat fara caini. Si fata mea a gresit ca s-a suit in masina, dar eu totusi cred ca si cineva de la scoala a fost implicat. Fata mi-a povestit ce s-a intamplat la notariat si ii multumesc doamnei Marieta Ioniti pentru ca nu a fost de acord sa semneze niciun document. I-au aratat fetei in masina o punga cu bani, dar fata mea nu o interesa banii. Se saturase de toata povestea si vroia sa se termine totul. De atunci am fost mult mai atent si am rugat-o pe fata sa nu mai ia nici o decizie fara sa ma sune. Si prima noastra avocata s-a supãrat cand a auzit povestea cu medierea. Si e normal. De altfel dumneaei a si renuntat la caz” ar fi spus acesta, potrivit sursei citate. 
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006206 (s)