News Flash:

Unul dintre minerii prinsi in mina Lupeni este fotbalistul Raul Cismasiu

6 Octombrie 2017
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
mina
ProSport a aflat ca unul dintre minerii prinsi in mina Lupeni este fostul fundas de la Jiul Petrosani, Minerul Lupeni si CS Vulcan, Raul Cismasiu.
In varsta de 39 de ani, Cismasiu e legitimat in prezent la Hercules Lupeni, formatie care evolueaza in Liga a IV-a Hunedoara.
In urma cu 13 ani, Cismasiu evolua in esalonul secund cu gruparea Minerul Lupeni. "E un fundas puternic si si-a dorit toata viata sa ajunga in Liga 1. E un caracter tare si va rezista. Si-a intretinut pasiunea pana aproape de 40 de ani si, ca multi din aceste locuri, a ales sa munceasca in mina", a spus pentru ProSport un fost coleg care a dorit sa-si pastreze anonimatul.
Trei mineri au fost prinsi sub pamant, dupa ce o galerie din mina Lupeni s-a surpat, alti opt angajati reusind sa iasa la timp. Accidentul a avut loc joi dupa-amiaza, iar potrivit primelor informatii surparea s-a produs pe o lungime de 10 metri. In zona au fost trimise si doua elicoptere SMURD, iar mai multi salvatori minieri au intervenit pentru scoaterea victimelor de sub pamant.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004431 (s)