News Flash:

Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad va colabora cu institutii din China

7 Noiembrie 2016
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
Universitatea Aurel Vlaicu din Arad
Universitatea 'Aurel Vlaicu' din Arad a semnat doua acorduri de colaborare cu institutii din R.P. Chineza, care au fost perfectate in timpul vizitei pe care o misiune economica romaneasca, condusa de Asociatia Centrul de Dezvoltare Arad, a intreprins-o in luna octombrie in China, a anuntat intr-o conferinta de presa prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV Arad. 
"Suntem onorati de parteneriatele semnate cu cele doua institutii chineze. Ne bucuram ca, prin intermediul colegei noastre, conf. univ. dr. Oana Branzan, au fost antamate aceste doua noi parteneriate care creeaza premisele unei colaborari care avem convingerea ca in viitorul apropiat vor fi dezvoltate si vor deschide noi oportunitati atat pentru universitatea aradeana de stat, cat si pentru comunitatea locala', a conchis prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV Arad. 
Potrivit acesteia, UAV a fost singura universitate din Romania reprezentata in delegatie prin conf.univ.dr. Oana Branzan. 
"In orasul Kaifeng din provincia Henan propunerile de colaborare au fost finalizate cu doua protocoale intre UAV si Academia Militara 'Shaolin junior', dar si cu Spitalul de Medicina Traditionala Chineza din Kaifeng. Partea chineza si-a declarat interesul pentru a dezvolta cat mai multe relatii bilaterale cu UAV, atat in domeniul economic si educational, cat si in cel de sanatate. Drept urmare, in luna decembrie 2016 cat si in prima jumatate a anului 2017, partenerii chinezi au planificat sa efectueze o vizita in Arad", a precizat, la randul ei, conf. univ. dr. Oana Branzan. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006061 (s)