News Flash:

Un nou transplant la Spitalul Militar Timisoara

10 Iunie 2022
312 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Militar Timisoara


Clinica de Ortopedie Traumatologie si Centrul de Primiri Urgente ale Spitalului Clinic Militar de Urgenta „Victor Popescu” Timisoara, o adevarata echipa ce a contribuit cu succes la un nou transplant.

Programul National de Transplant ofera o noua sansa la mobilitate si viata normala unui om.

Pacientul in cauza, cu numeroase tentative chirurgicale de revizie a unei artroplastii totale de sold beneficiaza de reconstructia prin transplant osos, cu material tisular din Banca de Tesuturi a Spitalului Colentina din Bucuresti, a unui masiv defect la nivelul pelvisului. Aportul de tesut osos combinat cu implanturi speciale din tantal poros au permis restaurarea biomecanicii soldului afectat.

In ciuda unor evenimente rutiere pe parcursul transportului grefei de la Bucuresti la Timisoara colaborarea exemplara intre firma de curierat special si Centrul de Primiri Urgente al Spitalului Clinic Militar de Urgenta „Victor Popescu” Timisoara au facut posibil ca tesutul destinat transplantului sa ajunga in timp util in sala de operatie.

Multumim tuturor celor implicati in ducerea la bun sfarsit a interventiei chirurgicale si dorim insanatosire grabnica pacientului – este mesajul SCMU Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 43 queries | Mysql time :0.014555 (s)